Sajam

Obrtnička komora PGŽ-a poziva na sudjelovanje na Kvarner Expo. Vraća se u Opatiju

Sanja Gašpert

Foto Angela Maksimović

Foto Angela Maksimović

Kvarner Expo bit će održan u Centru Gervais u Opatiji, od 17. do 19. svibnjaObrtnička komora Primorsko-goranske županije nastavlja tradiciju održavanja izložbeno-prodajnog sajma suvenira i autohtonih proizvoda Kvarner Expo 2024. i to na novoj lokaciji, u Opatiji, u Centru Gervais, od 17. do 19. svibnja ove godine.


Kvarner Expo 2024., kao specijalizirani sajam pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore, održava se već sedamnaesti put i vraća se natrag u Opatiju, od kuda je potekao prije dvadeset godina i gdje se godinama uspješno održavao.


– U ovoj godini, izuzetno značajnoj za Opatiju koja obilježava 180 godina organiziranog turizma, Kvarner Expo ponovno dolazi u najšarmantniji grad sjevernog Jadrana upravo zato što je sam suvenir proizvod turizma, memorabilija, spomen, sjećanje na određeni događaj, mjesto ili osobu, ističu iz Obrtničke komore Primorsko-goranske županije.
Navode kako će ovogodišnji trodnevni program sajma imati najbogatiji sadržaj do sada, pa će tako, osim prodajnog dijela sajma, posjetiteljima biti ponuđene i radionice izrade rukotvorina te edukativni i zabavni sadržaji.


Zainteresirani izlagači još uvijek se mogu se prijaviti za sudjelovanje, i to putem poveznice.