Potpisan sporazum

Obrtnicima PGŽ-a osigurano 50 članarina za Gradsku knjižnicu Rijeka

Sanja Gašpert

Foto: M. ĐEKIĆ

Foto: M. ĐEKIĆRIJEKA – Predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije dr. sc. Emil Priskić i ravnatelj Gradske knjižnice Rijeka Niko Cvjetković, potpisali su u prostorijama riječke Gradske knjižnice sporazum o suradnji, kojim Obrtnička komora Primorsko-goranske županije za pedeset obrtnika osigurava jednogodišnju članarinu u Gradskoj knjižnici Rijeka.


Kako je tom prigodom istaknuto, ova inicijativa dviju institucija, koje dijele zajedničku posvećenost razvoju zajednice, tek je početak suradnje čiji je cilj istaknuti važnosti Gradske knjižnice Rijeka, kao mjesta za osobni i profesionalni razvoj i unaprjeđenje kvalitete života.


Obrtnička komora Primorsko-goranske županije broji gotovo dvanaest tisuća članova, koje ovime želi potaknuti na kontinuirano čitanje i obrazovanje te im omogućiti pristup širokom spektru knjižne građe, časopisa i digitalnih resursa.
Predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije Emil Priskić pozvao je obrtnike da se prijave do 5. srpnja na e-mail [email protected] za jednogodišnju članarinu u Gradskoj knjižnici Rijeka, osiguranu za prvih pedeset obrtnika koji se prijave.