Energetski profesor

Novo priznanje kastavskom inovatoru Stipanu Orčiću. Sad je nagrađen u Macau

Sanja GašpertKASTAV – Poznati uspješni inovator iz Kastva Stipan Orčić nastavio je nizati uspjehe sa svojim inovacijama i u novoj godini. Tako je na 9. međunarodnoj izložbi inovacija Expo – MIIEX 2021. u Macau od međunarodnog žirija nagrađen zlatnom medaljom za svoju inovaciju Energetski procesor. Radi epidemije koronavirusa, izložba se, kao i prethodne godine održala na online i offline način. Diplome i medalje nagrađenima su dostavljene poštom. Na izložbi su sudjelovali inovatori iz 43 zemlje s 400 inovacija.


Podsjetimo, prošlu je godinu Orčić zaključio s vrijednim priznanjima za svoje inovacije. Na izložbi inovacija, 17. INFOINVENT 2021., koja je održana u glavnom gradu Moldavije, Kišinjevu, zlatnim medaljama nagrađene su Orčićeve inovacije Energetski procesor i Antigravitacijski impulsor s potpazuhnim nosačima, a srebrnom medaljom Masažer za hladnu terapiju.


Također, u Kanadi, na 6. kanadskom iCAN-u 2021., inovacije Masažer za hladnu terapiju i Energetski procesor primile su »Certificate of Excellence«.