Sretna dobitnica

Nagradna igra Novog lista: Nini Predović uručeni ključevi novog automobila Hyundai i20

Bruna Matičić

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Prvi kupon novog kola nagradne igre izašao je 18. lipnja, nagradna igra traje sve do petka 2. srpnja te ovom prilikom našim čitateljima želimo sreću!Sretnoj dobitnici Nini Predović u novootvorenom salonu Betil Hyundai u Osječkoj ulici uručena premija nagradne igre, novi automobil Hyundai i20 i potrošačka kartica Adria Oil s godišnjom zalihom goriva.


Svečana primopredaja nagrade protekla je u veselom raspoloženju, a uz dobitnicu koja je došla u društvu supruga Svete Predovića, prmopredaji su prisustvovale predstavnice Betil Hyundaija, Kristina Knapić Žeželić i Sandra Badjuk, predstavnik Adria Oil-a Ivan Jerčinović te Ana Furlan iz marketinga Novog lista.


– Automobil je prekrasan, rekla je Nina Predović dok je uzbuđeno gledala svoj novi automobil u salonu, još uvijek u nevjerici da će se njime iz salona odvesti kući. Svjesna je postala tek kada je sjela u njega te kada joj je Kristina Knapić Žeželić uručila ključeve novog Hyundai i20.
Nina je zadovoljna bila i dobivenom potrošačkom karticom Adria Oil-a s godišnjom zalihom goriva, s kojom će narednih godinu dana mjesečno moći potrošiti 600 kuna na benzinskim postajama ove tvrtke.– Godišnja zaliha goriva odlična je nagrada i dobro će doći, govori nam, te dodaje u smijehu da im je poslovnica Adria Oila taman na Viškovu, stoga joj neće biti ni daleko ni teško puniti svoj novi limeni ljubimac.


Vlasnici novog automobila čestitala je i Sandra Badjuk, voditeljica prodaje Betil Hyundai.


– Zaista smo sretni i zadovoljni što smo sudjelovali u nagradnoj igri. Nadam se da će dobitnici biti zadovoljni automobilom te im želim puno prijeđenih kilometara, ali i da će ubuduće biti naši klijenti.


Obratiti nam se mogu za bilo kakvu informaciju te im stojimo na usluzi, rekla je Badjuk uz riječi da u Betilu svojim korisnicima uz automobile nude sve usluge u kompletu, servis, lakirnicu, limariju.Ostatak dana supružnici Predović provest će uz feštu i slavlje s prijateljima.


– Kada osvojiš ovako veliku nagradu, potrebno je i proslaviti, rekli su nam, ali i podijeliti, naime, u razgovoru smo saznali da su po dobitku i humanitarno donirali Crvene nosove i Udrugu Krijesnica, što je zaista jedna nesebična i lijepa gesta.


Otkrili su nam još i da će nagradne igre Novog lista svakako nastaviti igrati, za to je, kažu uglavnom zadužen suprug Sveto kojemu je Novi list i sportske vijesti o najdražem mu klubu, NK Rijeci jutarnji ritual, a već je počeo prikupljati kupone za novo kolo nagradne igre.


Dobivena nagrada i više je nego dobra motivacija za daljnje sudjelovanje u nagradnim igrama, uvidjeli su to i njihovi prijatelji koji su svi redom počeli igrati novu nagradnu igru Novog lista koja je u tijeku, govore nam kroz smijeh supružnici Predović.


Prvi kupon novog kola nagradne igre izašao je 18. lipnja, nagradna igra traje sve do petka 2. srpnja te ovom prilikom našim čitateljima želimo sreću!