Parkirališna sezona

Na Žurkovu besplatan parking dok se ne završi proširenje ceste, naplatničari na električnim romobilima

Barbara Čalušić

Sve cijene parkiranja u naplatnim zonama u Kostreni iste su kao i prošle godineKOSTRENA – Do završetka proširenja ceste za Žurkovo naplata parkiranja neće se obavljati na ovom dijelu kostrenskog priobalnog pojasa na području kojeg se od početka mjeseca mjeseca naplaćuje parking.


– Do završetka radova koje očekujemo do kraja ovog mjeseca, parking u Žurkovu neće se naplaćivati, kaže kostrenski načelnik Dražen Vranić.


Sve cijene parkiranja u naplatnim zonama u Kostreni iste su kao i prošle godine, a to znači da dva sata parkiranja stoje deset kuna, četiri sata 20 kuna, dok se parkirališna karta za cijeli dan, odnosno do 21 sat naplaćuje 30 kuna.
Naplatu parkiranja kontroliraju naplatničari koji od ove godine koriste električne romobile.


U Komunalnom društvu Kostrena prodaje se i sezonska pretplata koja se može kupiti u naplatnoj kućici parkirališta Nova voda svakim danom od 9 do 19 sati, uključujući nedjelje i blagdane te u KD-u Kostrena na adresi Žuknica 1b, na istočnoj strani Sportske dvorane Kostrena, od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 15 sati. Cijena pretplate za sve osobe s prebivalištem u Kostreni iznosi 100 kuna, dok je za ostale cijena sezonske karte 400 kuna.