Najavili

Na Trsatskoj gradini planiraju čak dva dočeka Nove 2022.

Helena Fogas

Doček na Gradini u predpandemijsko vrijeme / Foto Vedran Karuza

Doček na Gradini u predpandemijsko vrijeme / Foto Vedran Karuza

Bogat program spreman za sve uzrasteAdvent na Gradini i ove je godine oduševio mnogobrojne posjetitelje, a za posljednji dan u 2021. godini Advent na Gradini priprema dva dočeka, poručuju organizatori.


Tradicionalni dječji doček Nove godine ove će godine biti prepun zanimljivog programa.


Nastupit će renomirani iluzionist i mađioničar Andrej Škedel koji će publici predstaviti svoj Magic show, najmlađi će moći uživati u interaktivnim zabavnim predstavama prožetim pjesmom i plesom »Klaunovska posla« u izvedbi Karmelino klaunice&Karmelino klona, u veselom druženju s vilenjacima te plesnim performansima poznate plesne skupine RI Dance.
Točno u podne Gradinu će preplaviti stotine šarenih balona koji će se spustiti s 12 metara visoke Rimske kule i razveseliti one najmlađe.


Za dobru atmosferu u večernjim satima pobrinut će se klapa Nevera koja djeluje više od 25 godina u gotovo nepromjenjenom sastavu i koja će svojim svevremenskim hitovima zasigurno rasplesati i zabaviti sve one koji odluče dočekati Novu godinu u bajkovitom okruženju 11 kilometara lampica s najljepšim pogledom na Kvarnerski zaljev.