Koncert i rukometna utakmica

MOSA BAVLJU Vikend akcija za pomoć ozdravljenju Tomislava Nikla

Edi Prodan

Krešo i kisele kiše nastupit će u Pogonu kulture / Snimio Vedran KARUZA

Krešo i kisele kiše nastupit će u Pogonu kulture / Snimio Vedran KARUZA

Koncert organizira KN Armada, a žestokom glazbom ispunit će ga prije svih Krešo i kisele kiše. Tu je i sam glazbeni simbol riječke navijačke scene Gane RImatore, a poznatim hitovima publiku će, svih životnih dobi, raspjevati Bajo, vokal Fita čije će se pjesme i izvoditi. Blagdan band će otprašiti set novovalnih standarda, a svemu će se pridružiti i Good Rockin' Daddies. Tu su i dva znana imena DJ scene Deni MioCiC te Sale-4loveVečerašnjim koncertom u Pogonu kulture, za one koji još nisu bili riječ je o ex Stereo dvorani u Neboderu, nastavlja se Mosa Bavlju, akcija za pomoć u liječenju Tomislava Nikla koji je krenuo u presudnu bitku za povratak među ljude optimalne zdravstvene slike.


S obzirom da je riječ o procesu čija je cijena nekoliko stotina tisuća kuna, potrebno je da se odazove što je moguće više ljudi jer samo zajedno možemo do cilja, u ovom slučaju ozdravljenja čovjeka sjajne karizme, osobe koja uistinu živi poput slogana ove humanitarne akcije.


Koncert organizira KN Armada, a žestokom glazbom ispunit će ga prije svih Krešo i kisele kiše. Tu je i sam glazbeni simbol riječke navijačke scene Gane RImatore, a poznatim hitovima publiku će, svih životnih dobi, raspjevati Bajo, vokal Fita čije će se pjesme i izvoditi. Blagdan band će otprašiti set novovalnih standarda, a svemu će se pridružiti i Good Rockin’ Daddies. Tu su i dva znana imena DJ scene Deni MioCiC te Sale-4love.
Sutra se sve nastavlja od 19 sati u Centru Zamet gdje će se prihod od prodaje ulaznica rukometne utakmice Zamet – Dubrovnik uplatiti u korist Mosa Bavlju.


Kraj vikenda je na Rujevici gdje u 15 sati igraju Rijeka i Slaven Belupo, tako da će se i tamo, na tradicionalnim mjestima okupljanja navijača – Docker i Limes – moći priložiti svoj doprinos u bitki za ozdravljenje Tomislava Nikla. Mosa Bavlju!