Održani izbori

Mladež HDZ-a PGŽ ima novo vodstvo

Sanja Gašpert

Novi predsjednik MHDZ-a PGŽ-a je Josip UkalovićNa svim razinama, od nacionalne do lokalne, provedeni su izbori za nove čelne ljude Mladeži HDZ-a, pa je tako izabrano i novo vodstvo Mladeži HDZ-a Primorsko-goranske županije.


Novi predsjednik MHDZ-a PGŽ-a je Josip Ukalović, a na konstituirajućoj sjednici izglasan je i novi sastav predsjedništva na mandat od dvije godine.


Za potpredsjednike su izabrani Vedran Barjašić, Tena Peričić, Josip Tabula i Magdalena Vrkić, tajnik će biti Marko Smojver, a član predsjedništva Jakov Džafić.
Održana je i prva sjednica novog saziva predsjedništva na kojoj je Ukalović iznio svoje viđenje i plan rada u ovom mandatu te ih pozvao na suradnju i davanje konstruktivnih prijedloga.


Mladež HDZ-a će, prije svega, svojim idejama nastojati poboljšati život svih mladih u zajednici kroz razne aktivnosti koje će putem društvenih mreža učiniti vidljivijima.


Održavat će se razne edukacije, radionice i konferencije. Novost je i da će se sjednice Županijskog odbora održavati svaki put u drugom gradu Primorsko-goranske županije.


Domaćin iduće sjednice u siječnju bit će Novi Vinodolski.