Novitet

McDonald’s otvara restoran u Tower centru

Biljana Savić

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir ŠkomrljU Tower Center Rijeka uskoro dolazi popularni McDonald’s restoran koji će površinom od 310 četvornih metara upotpuniti Towerovu gastroponudu na 5. katu. Otvorenje je predviđeno do kraja siječnja, a točan datum bit će objavljen na službenim kanalima Tower Centra Rijeka.


Uz već postojeći Food City koji se također proteže na 300 kvadrata, a koji je u prosinci počeo s adaptacijom, te McDonald’s i slastičarnicu Cacao, uskoro će biti i otvorenje još jednog prodajnog mjesta s ponudom hrane na 250 četvornih metara. McDonald’s je oglasio i zapošljavanje radnika u restoranu u Rijeci, a u natječaju navodi da nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje te da predznanje nije uvjet.


Prvi riječki McDonald’s otvoren je u Rijeci 1997. godine i dugo bio jedini na širem riječkom području, sve dok 2012. godine nije otvoren McDrive na odmorištu Vrata Jadrana, što zapravo spada pod Kastav. Dakle, ovo će biti drugi McDonald’s na području Grada Rijeke. Inače, prvi Mc’Donald’s u Hrvatskoj otvoren je u Zagrebu 1996. godine, a tvrtka McDonald’s Hrvatska d.o.o. osnovana je u Zagrebu 1994. godine.