SUPER ATMOSFERA

LJETO MOŽE POČETI Otvoren Beach Bar “Puerta” na Oštru, pogledajte kako je bilo

Biljana Savić

Vedran KARUZA

Vedran KARUZA

Mladi bračni par Ivanka i Jakov Dorić uzeli su ove godine Puertu u svoje ruke, postavili umjetnu travu na nogometno igralište u sklopu bara, ušminkali što se ušminkati dade, dodat će mu još neke sadržaje za djecu, ali i za odrasle. I ljeto može početiKRALJEVICA – Trebala je pičiti i živa glazba, ali nesigurno je bilo zbog promjenjiva vremena i velike mogućnosti kiše. I ovako je bilo živo na otvorenju Beach Bar Puerta na Oštru.


Atmosferu je, osim lijepoga ambijenta, izvrsnog barmena i ljubaznog osoblja podizao i DJ Šuflaj, a grupa Venus svirat će idućeg petka.


Foto galerija: Otvorenje beach bara "Puerta" u Oštrom Foto Vedran KARUZA Foto: Vedran Karuza


Ovaj bar na plaži podno Kampa Oštro broji već osmu godinu poslovanja, ali ovu u novom ruhu i s novim vlasnicima, koji su se dosad često mijenjali.
Mladi bračni par Ivanka i Jakov Dorić uzeli su ove godine Puertu u svoje ruke, postavili umjetnu travu na nogometno igralište u sklopu bara, ušminkali što se ušminkati dade, dodat će mu još neke sadržaje za djecu, ali i za odrasle.


I ljeto može početi, dess codea nema, kupaći kostim, trenirka ili finjak – sve je dobro, a to i jest jedna od prednost beach barova.


– Ovo je i dodatni sadržaj za goste kampa, ali i za sve Kraljevičane i ljetne ljude odakle god da jesu.


Radit ćemo svakoga dana od 10 do ponoći, a petkom i vikendima uz živu svirku i didžejeve i do 2 nakon ponoći.


Imamo vrhunske koktele, radimo ih na prirodan način i vjerujemo u uspjeh i zabavu svih naših gostiju, kažu nam Ivanka i Jakov.Zahvaljujući Gradu Kraljevici i TZ Grada Kraljevice na suradnji, Jakov najavljuje mogućnost taxi barke koja bi od 1. srpnja povezivala Kraljevicu s Oštrom i Uvalom Scott.


Dakle, ljeto može početi….


 


Biljana Savić