Humanitarna akcija

Lionsi u Circolu upriličili donatorski koncert za lovranski dom za djecu

Sandy Uran

Foto Mateo Levak

Foto Mateo Levak

Akcija pod nazivom " Pjevajmo zajedno" pokazala je svu humanost na djelu, te su se tako skupila novčana sredstva i igračkeU svečanom salonu Zajednice Talijana Rijeka, popularnom Circolu, održan je donatorski koncert za djecu Doma Ivana Brlić Mažuranić Lovran.


Organizator humanitarnog događanja je Lions club Opatija. Tijekom večeri u glazbenom dijelu programa nastupili su Odvjetnički pjevački zbor ZUZ, jedinstven u Hrvatskoj, te Dječji zbor Tratinčice vođen maestrom Suzanom Matušan Avgustini.


Foto Mateo Levak
Svirali su Mateo Žmak na klaviru i Petar Tomić Hazarjan na violončelu. U plesnom dijelu programa prigodni program izvela je Plesna skupina K2K.


Humanitarnoj večeri nazočila je mnogobrojna publika. Prigodne govore održali su: predsjednica LC Opatija Dragica Rosić te Velimir Brozović u ime Riječkog odvjetničkog zbora ZUZ, koji je ujedno i vodio program.


Foto Mateo Levak


U ime Dječjeg doma I. B. Mažuranić Lovran zahvalio je organizatoru, izvođačima i publici psiholog doma Hrvoje Gligora.


Od predsjednice LC Opatija Dragice Rosić doznali smo da je akcija pod nazivom ” Pjevajmo zajedno” pokazala svu humanost na djelu, te su se tako skupila novčana sredstva i igračke.


Foto Mateo Levak


Ovom prilikom naglasila je kako LC Opatija još provodi akciju te poziva sve građane da doniraju putem žiro računa kluba, IBAN: HR0324020061500026307.


Doznali smo i kako je predviđen posjet domu te predaja donacije 15. prosinca.