LODIS

Kvartovsko kino Kozala: Ovog petka uživajte u Baltazaru

Portal Novi list

Projekcija je organizirana uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka te je broj mjesta u dvorani ograničen

Nastavlja se projekt kvartovskog kina na Kozali.
Ovog petka, 30. listopada, velika dvorana Mjesnog odbora Kozala (Volčićev trg 2), nastavlja biti mjesto na kojem se aktivno gledaju filmovi i crtići, stvara se aktivna filmska zajednica i grade temelji kvartovskog filmskog kluba!

Inicijativa za kvart u sklopu Civilnih inicijativa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture nastavlja sa projektom Film u kvartu koji do polovice studenog postavlja osnove novog, kulturnog i filmskog života prostora Mjesnog odbora Kozala, pod motom LODIS: lokalno, održivo, dostupno, izvedivo, suradnički.


Najmlađi stanovnici Kozale i svi zainteresirani građani ovog su petka pozvani na novo događanje Filma u kvartu i dječju večer kada će se gledati crtani filmovi profesor Baltazar.


Projekcija je organizirana uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka te je broj mjesta u dvorani ograničen, a svi gosti se pozivaju na obavezno nošenje maske, dezinfekciju ruku na ulazu te održavanje propisanog razmaka za cijelo vrijeme boravka u unutarnjem prostoru.