Pobjednik poznat

KRALJEVICA Čandrlić uvjerljiv: “Ljude ne možete prevariti”

Biljana Savić

Dalibor Čandrlić / Foto Damir Škomrlj

Dalibor Čandrlić / Foto Damir Škomrlj

I prije četiri godine, tad kao politički debitant, dobio je izbore u prvom kruguDalibor Čandrlić (HDZ) osvojio je drugi gradonačelnički mandat, bez potrebe drugog kruga izborne kampanje. Sa 68 posto osvojenih glasova i 642 Kraljevičana koji su glasali za aktualnog gradonačelnika, kraljevičko, inače, prentrtljivo biračko tijelo makon dužeg je vremena dalo nekome povjerenje i za drugi mandat.


I prije četiri godine, tad kao politički debitant, dobio je izbore u prvom krugu.


– Hvala Kraljevici, Šmriki, Križišću i Bakarcu, hvala građanima koji su me podržali u ogromnoj većini. Kada vam 7 od 10 građana da svoje povjerenje, kad gotovo 70 posto građana stane iza vas, srce vam zatreperi ako ste običan čovjek, emocije vas potpuno preplave. Rekao sam i ponovit ću, ljude ne možete prevariti, oni vide i znaju.
Ovo je rezultat našeg rada u protekle četiri godine, rezultat našeg truda, predanja, i ulaganja sebe u ovaj grad. A grad, on traži od nas najbolje, da bi nam to i vratio. Kao i uvijek ključna je ljubav. Kad nju imate, sve je tako lako i jednostavno, ostvarivo. I nastavit ćemo davati sebe Kraljevici, ponizno i odlučno, sada još i više, u savezu s građanima.


Sve je do čovjeka i čovjek je ishodište, u centru svega. Grad čine ljudi, i zajedno ćemo iz dana u dan snove i do jučer nezamislivo pretvarati u stvarnost, u najljepši grad koji nam je ostavljen od naših predaka na čuvanje. Hvala svima, neću vas razočarati, poručio je Čandrlić.