PRAVO I PRAVDA

Kolakušić u Rijeci: “Globalizam jaše jače nego ikada, Europsku uniju pretvorili su u nakaradu”

Damir Cupać

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Pravo i pravda dobit će do 120.000 glasova. To bi moglo biti dva mandata, a važno je zbog toga što će ostalih 10 mandata biti globalistički, kazao je KolakušićRIJEKA – Predsjednik stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić koji se natječe za još jedan mandat europskog zastupnika pozvao je sve suverenističke glasače da ga podrže na europskim izborima kako se ne bi rasipali suverenistički glasovi i kako kandidati globalizma ne bi dobili svih 12 hrvatskih mandata.


– Konstituiran je Hrvatski sabor. Nadali smo se da će Hrvatska ići u drugom smjeru, da ćemo okrenuti leđa globalizmu. Međutim, globalizam jače jaše nego ikada. HDZ je globalistička stranka, a najveći globalist u Europskoj uniji je Andrej Plenković zato što provodi sve što Beuxelles kaže. Sada je, nažalost, dobio potporu Domovinskog pokreta za kojega sam smatrao i vjerovao da je suverenistički orijentiran i da ćemo s njima oformiti suverenističku vladu. To se nije dogodilo, izjavio je Kolakušić. On je ocijenio da je strašno da je 144 zastupnika u Hrvatskom Saboru je glasalo za osuđenu zločinačku organizaciju.


– Svi građani Hrvatske smatraju da Hrvatskom vlada korupcija, a 144 zastupnika diže ruku da bi Jandroković bio predsjednik. Ne predajemo se, idemo na Europske izbore. Sada su karte drugačije budući da je Hrvatska jedna izborna jedinica, građani drugačije biraju, vjerujem da će izaći 250.000 suverenističkih glasača koji će glasove rasporediti Boži Petrovu, Ivanu Penavi ili meni. Europski izbori su iznimno personalni, kao što su personalni predsjednički izbori, kazao je Kolakušić. Predsjednik Prava i pravde uvjeren je da će građani nakon što su vidjeli što i kako rade druge stranke, dati povjerenje njegovoj stranci..
– Pravo i pravda dobit će do 120.000 glasova. To bi moglo biti dva mandata, a važno je zbog toga što će ostalih 10 mandata biti globalistički. Tih 10 mandata odnijet će HDZ, SDP i eventualno Možemo. Oni će služiti europskoj vladi koja je najprosperitetniju svjetsku regiju, Europsku uniju, pretvorila u nakaradu. Napuštene su sve normalne vrijednosti, obitelj je proglašena čudnom stvari, svi smo pretvoreni u nomade koji ne smiju biti povezani ni sa kim, sve što je normalno je dosadno, sve što je tradicionalno je glupo. Europski parlament je pretvoren u Euroviziju. Unutra ima 30 ljudi koji razmišljaju svojom glavom, a ostalo je sve glasačka mašinerija. Suverenističke opcije ovaj će put dobiti neusporedivo više glasova. Zato pozivam glasače da sve glasove suverenističkih opcija daju nama – Pravu i pravdi. Zato se ne trebaju raspršivati suverenistički glasovi budući da bi se moglo dogoditi da ni jedna ne prođe, upozorio je Kolakušić.