Kvalitetni programi

Kikići upisuju članove u zborove Kikići Rikići i Riječki Genijalci, solistički i klavirski program

Portal Novilist.hr

Kikići

Kikići

Članovi udruge Dječji zbor Kikići do sada su osvojili više od 350 nagrada na međunarodnim festivalima i natjecanjima širom EuropeRIJEKA Udruga Dječji zbor Kikići upisuje nove članove u zborove Kikići Rikići i Riječki Genijalci, solistički program Slavuji i klavirski program.


– Kroz kvalitetne programe koja udruga nudi  i pedagoški pristup baziran na 30 godišnjem iskustvu djeca na lijep, zabavan i njima primjeren način polako ali sigurno razvijaju svoje glazbene, ritmičke,plesne, kognitivne i socijalne sposobnosti, sposobnost scenskog nastupa i samopouzdanje.


Naši su članovi znatno uspješniji u redovnom školovanju, s lakoćom prolaze prijamne ispite i svladavaju program u glazbenim školama te su do sada osvojili više od 350 nagrada na međunarodnim festivalima i natjecanjima širom Europe.  
U našoj maloj oazi djetinjstva, prijateljstva i zajedništva, djeca pjevaju isključivo  lijepe i njima primjerene kvalitetne pjesme, kroz igru uče osnove glazbene teorije,  snimaju u studiju (udruga je do sada izdala 21 nosač zvuka novih  autorskih pjesma), snimaju spotove i tv emisije, natječu se na Top listi Dječje tv,  putuju, nastupaju na pedesetak nastupa godišnje, humanitarno i ekološki djeluju te  stvaraju predivna prijateljstva i  nezaboravne uspomene, objašnjava voditeljica i umjetnička ravnateljica zbora Maja Rogić.


Profesorica glazbe Maja Rogić redovna je članica Hrvatskog društva skladatelja i Društva književnika za djecu i mlade, suosnivačica međunarodnog dječjeg festivala Čarobna frula i organizatorica manifestacije Kroz nas se može promijeniti svijet. 


Probe se održavaju utorkom navečer u prostorijama Waldorfske škole, Zametska 6. Ostali programi održavaju se u terminima po dogovoru.


Svi novoupisani članovi dobivaju mp3 cd sa više od 300 do sada izdanih pjesama ovih zborova.


Prijave i dodatne informacije možete dobiti na: 0915112638 ili na mail [email protected]