Tiskovna u Rijeci

Jovanović: Milanović je jedini kandidat centra i lijevog centra koji može zaustaviti desnicu

Biljana Savić

Snimila Biljana SAVIĆ

Snimila Biljana SAVIĆ

Bivša Sanaderova ministrica, bliska prijateljica hercegovačkog bjegunca od hrvatskog pravosuđa Mamića koji je opljačkao Dinamo, pjevačica na rođendanu višestrukog uskočkog optuženika za korupciju Bandića ima obraz lažno prozivati Zorana Milanovića i Antu  Kotromanovića za nešto što se dogodilo, naravno, u vrijeme HDZ-ove vlade 2009. godine. Usto pobrkala je i SOA-u i vojno obavještajnu agenciju, rekao je JovanovićRIJEKA Milanović je jedini kandidat centra i lijevog centra koji može zaustaviti desnicu. Između Kolinde Grabar Kitarović i Miroslava Škore nema nikakve razlike, pogledajte samo prvi red u Lisinskom na Škorinom skupu, pa to je prvi red s inauguracije Grabar Kitarović od prije 5 godina. To su isti ljudi, ista lica, samo drugi kandidat. Ne smijemo dopustiti da Hrvatska ode u mrak ekstremne desnice i populizma, ne smijemo dopustiti da sramote Hrvatsku, ne smijemo dopustiti da pobijede laži i lopovluk, kazao je na konferenciji za novinare političkih stranaka u Rijeci koje daju podršku Zoranu Milanoviću koordinator izborne kampanje za PGŽ Željko Jovanović i poručio biračima da se odazovu izborima jer nije svejedno u kakvoj ćemo zemlji živjeti i tko će nam predstavljati državu.


– Bivša Sanaderova ministrica, bliska prijateljica hercegovačkog bjegunca od hrvatskog pravosuđa Mamića koji je opljačkao Dinamo, pjevačica na rođendanu višestrukog uskočkog optuženika za korupciju Bandića, ima obraz lažno prozivati Zorana Milanovića i Antu  Kotromanovića za nešto što se dogodilo, naravno, u vrijeme HDZ-ove vlade 2009. godine. Usto pobrkala je i SOA-u i vojno obavještajnu agenciju. Zaista, i od Grabar Kitarović to je previše! Podsjetit ću, jedini put u povijesti Hrvatska je iz kruga korumpiranih zemalja, prema međunarodnom indeksu percepcije korupcije, izašla zahvaljujući naporima Vlade RH premijera Milanovića 2015. godine. Nakon toga, zahvaljujući upravo HDZ-u, Plenkoviću i Grabar Kitarović, iz godine u godinu tonemo u korupciju sve više i više. Zato izađite na izbore i birajte normalnu Hrvatsku, poručio je Jovanović. Tea Mičić Badurina ocijenila je da aktualna predsjednica više apsolutno nije u stanju da preuzme novi mandat i da ne bi smjela dobiti novu priliku.


– Ne smije joj se dati prilika da nas opet sramoti, a Miroslav Škoro je kandidat koji uz HDZ okuplja i krajnju desnicu koja je za nas apsolutno neprihvatljiva, kazala je Mičić Badurina i ocijenivši da je Milanović jedini kandidat koji će napraviti iskorak iz moralno devastirane u pristojnu državu, pozvala građane da se odazovu izborima i glasaju za Milanovića. To su poručili svojim članovima i građanima predstavnici HSU, Hrvatskih laburista, IDS-a i HSS-a.