Rijeka Plus

Još danas traju prijave za jesenski sajam kod Konta

Sanja GašpertRIJEKA – U organizaciji tvrtke Rijeka plus d.o.o., od 23. do 26. rujna na mostu na Rječini kod hotela Continental održat će se Jesenski sajam kod Konta.


Rijeka plus poziva sve zainteresirane koji žele izlagati na sajmu da svoje sudjelovanje prijave do 19. rujna. Više informacija dostupno je na njihovoj web stranici, gdje se može ispuniti i prijavnica za sudjelovanje.


– Kao i proteklih godina, građani ove godine na Jesenskom sajmu mogu očekivati proizvođače hrvatskih OPG-ova koji će izložiti cvjetne sadnice, kaktuse i sukulente, a u ponudi se očekuju i med, maslinovo i bučino ulje, tjestenina, prirodna kozmetika, proizvodi od voća i povrća, likeri i još brojni drugi proizvodi, ističu u Rijeka plusu.
Zainteresirani izlagači sve dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona 051/320-143, od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati ili putem mail adrese [email protected] Sajam će se održati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera sukladno Odlukama Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske.