Pripreme

‘Jelenski sajam’ uz raznovrsnu ponudu domaćih proizvoda

Biljana Savić

NL arhiva

NL arhiva

Sajam će biti održan u subotu, 13. travnja, od 7 do 19 sati. Turistička zajednica Jelenja već se priprema za »Mihoju« i »Feral ki j' pušćal sinjal«JELENJE Turistička Zajednica Općine Jelenje uputila je Javni poziv za pružanje ugostiteljskih usluga i zabavnog programa tijekom održavanja manifestacija »Feral ki j’ pušćal sinjal« i »Mihoja«.


Naime, pozivaju se sve fizičke i pravne osobe registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na podnošenje ponuda za pružanje ugostiteljskih usluga i zabavnog programa za vrijeme održavanja dviju poznatih jelenjskih manifestacija.


Pravo sudjelovanja imaju sve pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj i fizičke osobe – državljani Republike Hrvatske, koji ispunjavaju zakonom propisane uvjete za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i koje su podmirile sve obveze prema TZ-u Jelenje i Općini Jelenje.
A tradicionalni »Jelenski sajam« bit će održan u subotu, 13. travnja u centru Dražica, a prema najavama iz Općine Jelenje, sve mještane i goste očekuje lijepo vrijeme i raznovrsna ponuda.


Izlagači će svoje štandove otvoriti u 7 sati ujutro te će na usluzi kupcima biti do 19 sati. Tako će mnogobrojni posjetitelji koji stignu na Trg mlikarice, uz domaće specijalitete i autohtone proizvode, moći kupiti cvijeće, odjeću i obuću, kao i razne druge potrepštine.


Kako su naglasili iz Općine Jelenje, druga subota u mjesecu je dan kada brojni Grobničani, Riječani i Primorci stižu u Dražice na Jelenski sajam. Svake godine sve je više posjetitelja i izlagača što je najbolji dokaz da postoji potreba za ovakvom vrstom ponude. Sajam se održava već četrnaest godina, neizostavno svakog mjeseca u godini.


Potencijalni izlagači, mali poduzetnici, obrtnici, nositelji OPG-ova i proizvođači iz kućne radinosti mogu se slobodno javiti u Općinu Jelenje na broj: 051/208-080 ili na e-mail: [email protected], kako bi svojim proizvodima dodatno obogatili ponudu Jelenskog sajma.