Josip Katalinić

Jedini čovjek koji je mjesto u Saboru prepustio drugome izabran za koordinatora Mosta PGŽ

Portal Novi list

Foto arhiva NL

Foto arhiva NL

Za koordinatora je izabran Josip Katalinić, dugogodišnji član stranke i vjerojatno jedina osoba na Hrvatskoj političkoj sceni koja je izabrana u Hrvatski sabor i svoje mjesto prepustila drugimaJučer, 23.12.2020. održana je osnivačka skupština koordinacije Mosta za Primorsko-goransku županiju. Skupština se je održala elektronskim putem, a izabrano je 7 članova koordinacije i županijski koordinator.


Za koordinatora je izabran Josip Katalinić, dugogodišnji član stranke i vjerojatno jedina osoba na Hrvatskoj političkoj sceni koja je izabrana u Hrvatski sabor i svoje mjesto prepustila drugima.


Josip Katalinić, inače uspješan poduzetnik u IT sektoru, poznat je i kao aktivni član županijske skupštine PGŽ I ekološki aktivist koji je godinama bio čelna figura Kriznog eko stožera Marišćina.
“Osnivanje županijske koordinacije tek je prvi korak u izgradnji snažne organizacije Mosta u PGŽ, a uskoro će uslijediti osnivanja gradskih i općinskih organizacija.


Cilj nam je da ovaj snažan porast broja članova i simpatizera koji je krenuo još uoči parlamentarnih izbora rezultira izgradnjom čvrste stranačke strukture kako bismo maksimalno spremni dočekali lokalne izbore na kojima ovaj put imamo objektivne šanse za preuzimanje odgovornosti za upravljanje Rijekom, ali i još nekoliko gradova i općina u PGŽ” izjavio je Katalinić.