Ususret blagdanima

Javni natječaj za prodaju cvijeća i svijeća kod groblja

Sanja Gašpert

Ilustracija / Snimio Arif SITNICA

Ilustracija / Snimio Arif SITNICA

Javne površine za postavu štandova za prodaju cvijeća i svijeća na lokacijama u blizini gradskih groblja su sljedeće: groblje Kozala 49 lokacija, Drenova 20 lokacija, Trsat osam lokacija i Zamet 22 lokacije 


RIJEKA  Grad Rijeka objavio je natječaj za postavu štandova za prodaju cvijeća i svijeća na lokacijama u blizini gradskih groblja tijekom blagdana Svih Svetih i božićnih i novogodišnjih blagdana.


Za blagdan Svih Svetih privremeno korištenje javne površine za postavu štandova odnosi se na razdoblje od 24. listopada do 2. studenog, dok će se štandovi u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana moći postaviti od 19. do 25. prosinca. Zahtjevi trebaju biti zaprimljeni u pisarnici Grada Rijeke, Titov trg 3, do 20. listopada.
Javne površine za postavu štandova za prodaju cvijeća i svijeća na lokacijama u blizini gradskih groblja su sljedeće: groblje Kozala 49 lokacija, Drenova 20 lokacija, Trsat osam lokacija i Zamet 22 lokacije. Posebna obveza korisnika za privremeno korištenje lokacija na groblju Drenova je korištenje gradskog štanda uz plaćanje naknade u iznosu od 106,18 eura po štandu. Površine za postavu štandova za prodaju cvijeća i svijeća povodom božićnih i novogodišnjih blagdana su sljedeće: groblje Kozala 49 lokacija, Drenova 43 lokacije, Trsat osam lokacija i Zamet 22 lokacije.