Dugogodišnje partnerstvo

Jadranska vrata d.d. predala novu značajnu donaciju dječjoj onkologiji na Kantridi

Sanja Gašpert

Foto AGCT

Foto AGCT

Ova donacija će se koristiti za nabavku medicinske opreme i svjedoči o posvećenosti AGCT-a pružanju podrške djeciJadranska vrata d.d. (AGCT) stalno podržava rad Dječje bolnice Kantrida, pa je u sklopu dugogodišnjeg partnerstva između AGCT-a i Kliničkog bolničkog centra Rijeka, AGCT nedavno donirao značajna sredstva Odjelu hematologije-onkologije u Dječjoj klinici Kliničkog bolničkog centra Rijeka.


Kako je istaknuto, ova donacija će se koristiti za nabavku medicinske opreme i svjedoči o posvećenosti AGCT-a pružanju podrške djeci koja se suočavaju s ozbiljnim bolestima.


U sklopu ove hvalevrijedne akcije, predstavnici AGCT-a posjetili su Dječju bolnicu Kantrida na blagdan sv. Nikole te donijeli prigodne darove za malene borce koji se liječe na Odjelu onkologije.
– Ovaj poseban trenutak radosti i topline stvoren je s ciljem da djeci i njihovim obiteljima pruži ohrabrenje u teškim trenucima. Ponosni smo što možemo podržati Dječju bolnicu Kantrida i pomoći djeci koja prolaze kroz izazovna vremena dok se oporavljaju od ozbiljnih bolesti.


Od srca želimo brz oporavak i dobro zdravlje u budućnosti, rekao je Emmanuel Papagiannakis, izvršni direktor tvrtke AGCT. Dodao je kako je zdrav razvoj djece ključan za buduće blagostanje svakog društva te za održavanje stabilne i uravnotežene demografske slike zemlje.


Nastavljajući s pružanjem podrške radu lokalnih bolnica, AGCT potvrđuje svoju predanost stvaranju bolje i suosjećajnije zajednice.


Tvrtka Jadranska vrata d.d./Adriatic Gate Container Terminal (AGCT) je javno-privatno partnerstvo, u kojem ICTSI ima 51 posto, a Luka Rijeka udio od 49 posto.


International Container Terminal Services Inc. (ICTSI) međunarodni je lučki operater prisutan na šest kontinenata u 20 zemalja diljem svijeta, upravljajući s 34 luke i terminala.