'Na našim pumpama nagrada vas čeka!'

IZVLAČENJE NAGRADNE IGRE ADRIA OILA Mirjana Kljun iz Čavala dobitnica ‘opela corse’

P. N.

Opel corsa color edition plus s troja vrata vrijedan je 96.900 kuna / Snimio Roni BRMALJ

Opel corsa color edition plus s troja vrata vrijedan je 96.900 kuna / Snimio Roni BRMALJ

Svečanost dodjele nagrada koja je trajala od 12. prosinca do 21. ožujka, a koju je vodio Dražen Turina Šajeta, održana je na benzinskoj postaji Adria Oila Kukuljanovo, a nagrade su izvlačili nogometaši HNK Rijeka i košarkaši KK Adria Oil Škrljevo. Poznati su i dobitnici ostalih nagradaKUKULJANOVO Mirjana Kljun iz Čavala dobitnica je automobila opel corsa color edition plus, s troja vrata, D 1,4XEJ, vrijednog 96.900 kuna, glavne nagrade nagradne igre Adria Oila »Na našim pumpama nagrada vas čeka!«, organizirane od 12. prosinca prošle do 21. ožujka ove godine, s nagradnim fondom ukupne vrijednosti 114.922 kune.


Svečanost dodjele nagrada, koju je vodio Dražen Turina Šajeta, održana je na benzinskoj postaji Adria Oila Kukuljanovo, a nagrade su izvlačili nogometaši HNK Rijeka i košarkaši KK Adria Oil Škrljevo.


Izvlačenje dobitnika nagradene igre Adria Oila, snimio Roni BRMALJ


Izvlačenje dobitnika nagradene igre Adria Oila, snimio Roni BRMALJ

Drugu nagradu, VOX TV, vrijedan 3.556 kuna dobio je Slobodan Juračić iz Matulja, a televizore su dobili i Sandra Barabaš iz Bakra, Patricija Pavlić iz Čavala, Jasenka Perčin iz Kukuljanova i Tatjana Perica iz Dražica.


Poklon bon za gorivo u vrijednosti dvije tisuće kuna dobio je Josip Furčić iz Lovrana, poklon bon za gorivo u vrijednosti 1.500 kuna Saša Kljun iz Krasice, a poklon bon za gorivo u vrijednosti od tisuću kuna Božena Frlan iz Podhuma.


Poklon paket Kaltenberg pivo vrijedan tisuću kuna dobila je Renata Pavlin Pavlović iz Lovrana, poklon paket Milkin svijet vrijedan 500 kuna Renato Kućel iz Matulja, a poklon bon za gorivo u vrijednosti 500 kuna Marko Kamber iz Rijeke.


Nagrade su izvlačili nogometaši »Rijeke« i košarkaši »Škrljeva«, snimio Roni BRMALJ


Nagrade su izvlačili nogometaši »Rijeke« i košarkaši »Škrljeva«, snimio Roni BRMALJProgram vjernosti


Adria Oil d.o.o., firma specijalizirana za opskrbu nafte i naftnih derivata svojim je kupcima otvorila vrata 2003. godine. Adria Oil d.o.o. na području Hrvatske ima 21 benzinski servis te uskoro očekuje povećanje toga broja na 24. Uz prodaju naftnih derivata, kupce na benzinskim servisima Adria Oila očekuje i više od 2.000 različitih artikala, širok program ulja i maziva te raznolik asortiman proizvoda za njegu i čišćenje automobila.


Osim naftnih derivata, svojim korisnicima Adria Oil nudi prodaju plina za kućanstva i ugostiteljstvo, kao i loživo ulje koje dostavlja do kućnog praga.


– Vrhunska kvaliteta svih vrsta goriva i visoki stupanj ekološke osviještenosti jedno je od temeljnih načela našeg poslovanja. Adria Oil je među prvim tvrtkama u Hrvatskoj počeo prodavati goriva bez sumpora – EURO V norme dajući doprinos očuvanju okoliša. Od 2018. godine u ponudi su Eurodiesel i Eurosuper goriva G-Power kvalitete koja smanjuju potrošnju i poboljšavaju karakteristike sagorijevanja. G-Power sadrži najsuvremenije aditive koji vozilu pružaju dodatnu snagu, bolje ubrzanje i profesionalnu zaštitu. Suvremena tehnologija G-Power goriva sprečava nastanak kvarova, produžuje životni vijek vozila, a samim vozačima smanjuje troškove održavanja. Na svim našim benzinskim servisima smještene su posude za odvojeno prikupljanje zauljenog otpada, akumulatora i drugih vrsta otpada, kaže voditelj Maloprodaje Milan Tomljanović, dodajući kako je Adria Oil d.o.o. pokrenuo program vjernosti pod nazivom Točilica – kartica pogodnosti.


Izvlačenje dobitnika nagradne igre Adria Oila, snimio Roni BRMALJ


Izvlačenje dobitnika nagradne igre Adria Oila, snimio Roni BRMALJSponzori HNK Rijeka i KK Škrljeva


Točilica je kartica vjernosti koja se koristi za ostvarivanje pogodnosti i popusta prilikom kupnje goriva i ostale trgovačke robe na benzinskim postajama Adria Oil.


– Pored Točilice – kartice pogodnosti imamo u ponudi i Točilicu LPG (dodatan popust kod kupnje plina za vozilo) te Otočka točilice gdje građani otoka ostvaruju popust na benziskim servisima Adria Oil. Također, ponosni smo sponzor KK Adria Oil Škrljevo te HNK Rijeka, ističe Tomljanović.


Benzinska postaja Kukuljanovo, koja je bila domaćin svečanosti izvlačenja imena dobitnika nagrada, davno je svojim otvaranjem označila prekretnicu u razvoju Adria Oila, postavljanja poslovnih standarada te poslovnih politika.


Izvlačenje dobitnika nagradne igre Adria Oila, snimio Roni BRMALJ


Izvlačenje dobitnika nagradne igre Adria Oila, snimio Roni BRMALJ– Krenuli smo kao mala regionalna tvrtka iz pitomog primorskog gradića, a sada na 22 benzinske postaje raspoređene u gotovo svim regijama Hrvatske možemo korisnicima naših usluga pružiti vrhunsku kvalitetu goriva te nadstandardnu uslugu naših djelatnika. Danas možemo reći da je Adria Oil nacionalna naftna kompanija koja svojom prodajnom mrežom pokriva veći dio Republike Hrvatske u Istri, Lici, Primorju i Dalmaciji, Zagrebu i Sjeverozapadnoj Hrvatskoj te od nedavno i u ravnoj Slavoniji možete vidjeti benzinske postaje Adria Oila. Iako smo nacionalna kompanija, zadržali smo regionalni karakter te svoju ponudu prilagodili svakoj lokaciji na kojoj se nalaze benzinske postaje, kako bi što uspješnije zadovoljili potrebe naših partnera i kupaca, kaže Dragan Miljenović, rukovoditelj veleprodaje.(Sadržaj omogućio Adria Oil)
Izvlačenje dobitnika nagradne igre Adria Oila, snimio Roni BRMALJ


Izvlačenje dobitnika nagradne igre Adria Oila, snimio Roni BRMALJ