Online radionica

Iznajmljivači se educirali o autohtonim namirnicama

Alenka Juričić Bukarica

Foto TZ PGŽ

Foto TZ PGŽ

Na ovoj radionici tako je bilo riječi o unapređenju kvalitete obiteljskog smještaja kroz projekt oznake kvalitete Kvarner Family, gostoljubivosti i kulturi stola, gastronomiji autohtonih namirnica i jela, autohtonim sortama vina Kvarnera, a predstavila se i Vinarija Juranić



 


RIJEKA  Turistička zajednica Primorsko-goranske županije u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije održala je još jednu online edukaciju namijenjenu iznajmljivačima obiteljskog smještaja. Na drugu radionicu iz proljetnog ciklusa uključilo se stotinjak iznajmljivača s područja županije.


Na ovoj radionici tako je bilo riječi o unapređenju kvalitete obiteljskog smještaja kroz projekt oznake kvalitete Kvarner Family, gostoljubivosti i kulturi stola, gastronomiji autohtonih namirnica i jela, autohtonim sortama vina Kvarnera, a predstavila se i Vinarija Juranić.




– Puno radimo na razvoju gastro i vinske ponude regije, i upravo zato smo ovu edukaciju posvetili predstavljanju naših autohtonih lokalnih namirnica, jela i vina. Cilj je da se svi bolje umrežimo kako bismo ponudili i održali kvalitetu, a to uključuje i iznajmljivače koji su prvi koji svojim gostima mogu ponuditi i predstaviti lokalne proizvode – ističe Irena Peršić Živadinov. Edukativne radionice za iznajmljivače nastavit će se održavati tijekom cijele godine, a cijeli koncept programa zamišljen je tako da se održavaju u dva ciklusa, i to u proljetnom te jesenskom razdoblju.