RCK RECEPT

Imate inovativnu ideju u turizmu ili ugostiteljstvu? Javite se u RCK HUB

Portal Novi list

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

RCK HUB Opatija organizira šestomjesečni program edukacije i mentoriranjaImate ideju primjenjivu u sektoru turizma i ugostiteljstva? Nešto poput inovativnog pakiranja hrane, aplikacije za komunikaciju s gostima ili novog načina serviranja salate? Stvarate novi model hotela, restorana ili organizacije putovanja i zabave?


Prijavite se na šestomjesečni program edukacije i mentoriranja – RCK HUB Opatija.


Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija, sa svojim partnerom STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci, otvara prijave na besplatan šestomjesečni program edukacije i mentoriranja koji će se provoditi u razdoblju od studenog 2021. do travnja 2022. godine u Opatiji.
Polaznici programa će dobiti edukacije iz poduzetničkih znanja i vještina, individualno mentoriranje i poslovno savjetovanje iz područja marketinga, organizacije i upravljanja te digitalnih rješenja i novih tehnologija u turizmu i ugostiteljstvu.


Poslovni savjetnici imaju višegodišnje iskustvo rada s turističko-ugostiteljskim sektorom – od pokretanja ugostiteljske franšize i pivovare (Vedran Jakominić – vlasnik i direktor King’s caffe’-a), razvoja digitalnih rješenja za B2B tvrtke (Višnja Željeznjak – suosnivačica tvrtke LOGIT) pa do kreacije marketinških kampanji za tvrtke kao što su Valamar, TUI, Vindija i mnogi drugi (Miroslav Varga – Google certified trainer iz tvrtke Escape studio).


Najbolji timovi imaju priliku dobiti:


• Zaštitu intelektualnog vlasništva (žiga ili industrijskog dizajna) prijavom Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo RH


• Realizaciju prototipa (dizajn proizvoda, 3D printanje, tehnička i tehnološka dokumentacija) kulinarsko-prehrambeno-ugostiteljskih proizvoda


• Izradu biotehnološke, kemijske ili organoleptičke analize proizvoda


Edukacije iz poduzetničkih znanja i vještina održavat će se u dvorani KD ZORA, Opatija, Ulica Nikole Tesle 2 prema prethodno definiranom rasporedu.


Prijave na program su otvorene do 11. studenog na poveznici, a sudjelovanje je moguće pojedinačno ili u timu.


RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu uspostavlja se kao centar izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te cjeloživotnog učenja u sektoru ugostiteljstva i turizma na području Primorsko-goranske i Karlovačke županije.


RCK je usmjeren na inovativne metode poučavanja, osposobljavanje i usavršavanje temeljeno na radu te povezivanje obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u svrhu kvalitetnijeg stjecanja znanja i kompetencija njegovih korisnika za tržište rada.


Ukupna vrijednost projekta RCK RECEPT iznosi 58.683.119,88 kuna, od čega 100 % financira Europska unija bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Razdoblje provedbe projekta je od 01.04.2020. do 01.12.2023. godine.


Više informacija o samom projektu možete pronaći OVDJE.