U četvrtak u Centru Zamet

Humanitarni koncert ‘I ti možeš uljepšati nečije snove’

Sandy Uran

Predstavnici organizatora najavili koncert / Snimio Sergej DRECHSLER

Predstavnici organizatora najavili koncert / Snimio Sergej DRECHSLER

'Prikupljena sredstva donirat ćemo Zavodu za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku te Zavodu za neurologiju i dječju psihijatriju Klinike za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka koji su i iskazali potrebe. Ovom prilikom zahvaljujem Gradu Rijeci, Županiji i svim ostalim sponzorima i donatorima', istaknula je ŠolajaRIJEKA Humanitarni koncert “I ti možeš uljepšati nečije snove” u organizaciji Udruge za promicanje dobrobiti djece “Portić” iz Rijeke održat će se u četvrtak, 24. listopada u Centru Zamet u povodu obilježavanja 10. rođendana programa “Pripovjedač/ica priča za laku noć – Tete i barbe pričalice”.


– Udruga za promicanje dobrobiti djece “Portić” svojim djelovanjem već trinaest godina skrbi o potrebama i dobrobiti djece, mladih i njihovih obitelji. Naš najpoznatiji projekt upravo je “Pripovjedač/ica priča za laku noć – Tete i barbe pričalice” koji se od studenoga 2009. godine kontinuirano provodi na raznim odjelima Kliničkoga bolničkoga centra Rijeka – Dječjoj bolnici na Kantridi, ali i u drugim gradovima Hrvatske, kazala je izvršna direktorica Udruge “Portić” i predsjednica Organizacijskog odbora koncerta Gordana Šolaja.


– Prikupljena sredstva donirat ćemo Zavodu za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku te Zavodu za neurologiju i dječju psihijatriju Klinike za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka koji su i iskazali potrebe. Ovom prilikom zahvaljujem Gradu Rijeci, Županiji i svim ostalim sponzorima i donatorima, istaknula je Šolaja.
Zamjenik gradonačelnika Marko Filipović pozvao je Riječanke i Riječane da u što većem broju dođu na koncert i kupnjom karte daju svoj doprinos ovom humanom projektu.


Na koncertu će nastupiti Antonela Doko, Boris Štok, Damir Kedžo, Denis & Denis, En Face, Iva Gortan, Jonathan, Klapa Kastav, Klapa Luka, Koktelsi, Marko Tolja, Mateo Pilat, Mauro Staraj & La Banda, Mia Dimšić, Mia Negovetić, Neno Belan & Fiumens, Opća opasnost, The Frajle, The Siids, White heads i prateći bend Olja’zz bend.


Ulaznice za koncert mogu se kupiti na štandu na Korzu te putem interneta na Rijeka Marketplace ili od 17 sati na dan koncerta na ulazu u Centar Zamet.