Potpora

HSLS dao punu podršku kandidatima HDZ-a u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji

Ervin PavlekovićRIJEKA – Riječki i županijski ogranak HSLS-a dao je podršku HDZ-ovim kandidatima na predstojećim lokalnim izborima – kandidatu Josipu Ostrogoviću za gradonačelnika Rijeke i kandidatu Gariju Cappelliju za primorsko-goranskog župana, kao i HDZ-ovim listama za riječko Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu.


Kako je predsjednica HSLS-a Rijeka Gordana Grubišić istaknula, riječki ogranak te stranke daje punu potporu HDZ-ovu kandidatu za gradonačelnika Ostrogoviću, koji, kako kaže, ima jasan, konkretan i provodiv program razvoja grada Rijeke. Njegov je program tako usmjeren prema brizi najugroženijih članova grada, prema djeci i starijima, prema razvoju i oživljavanju privrede te izgradnji neophodne infrastrukture potrebne jednom gradu, od autobusnog kolodvora, staračkog doma, do dječjih vrtića, boreći se za svako radno mjesto.


Ogranak riječkog HSLS-a dao je potporu i HDZ-ovoj listi za Gradsko vijeće jer su izneseni programi djelovanja, kako je istaknula, srodni s HSLS-ovim programima, a samu listu predvode časni i pošteni ljudi koji zaslužuju njihovu potporu i glas. Predsjednik HSLS-ova Županijskog vijeća za PGŽ, Zoran Bakalović, također je dao podršku HDZ-ovoj listi, odnosno kandidatu za župana i županijskoj listi. Bakalović i Grubišić pozvali su sve članove HSLS-a i simpatizere da daju svoj glas HDZ-ovoj listi za Gradsko i Županijsko vijeće, kao i HDZ-ovim kandidatima za gradonačelnika i župana.