Nesebično pomaže

Gradonačelnik primio Kastavku godine, Martu Despotović: “Iznimno sam ponosan na nju”

Slavica Kleva

Matej Mostarac i Marta Despotović

Matej Mostarac i Marta Despotović

Marta je dobila najviše glasova na nedavnom glasanju za Kastavca godine, a prije toga proglašena je Kastavkom travnja zbog iznimnog angažmana u volontiranju u Crvenom križu tijekom pandemijeIznimno sam ponosan da imamo ovako mlade, vrijedne ljude koji svoje slobodno vrijeme žele darovati drugima, a drago mi je da su glasači prepoznali i glasovima nagradili osobu koja nesebično pomaže drugima.


Nadam se da kroz izbor Kastavaca mjeseca potičemo građane da se što više aktiviraju i svojim radom doprinose razvoju i boljitku svog grada, kazao je gradonačelnik Kastva Matej Mostarac koji je u svom uredu primio Martu Despotović, Kastavku godine 2020.


Uručio joj je tom prilikom priznanje i dar povodom osvojene titule.

Marta je dobila najviše glasova na nedavnom glasanju za Kastavca godine, a prije toga proglašena je Kastavkom travnja zbog iznimnog angažmana u volontiranju u Crvenom križu tijekom pandemije.


Iskoristio je Mostarac priliku ne samo čestitati nego i zahvaliti na angažmanu u zajednici kako kroz volonterski rad, tako i kroz aktivnosti u Savjetu mladih Grada.


Marta Despotović je studentica Medicinskog fakulteta u Rijeci, sportašica i dugogodišnja stipendistica Grada Kastva.