Zabavni vikend

FEŠTA ZA 13. ROĐENDAN Tower je i mjesto druženja, a ne samo shoppinga

Katarina Blažević

Crvene Zigmanove kreaciije / Snimio Roni BRMALJ

Crvene Zigmanove kreaciije / Snimio Roni BRMALJ

Rođendanska proslava Tower Centra nastavlja se i danas. Najmlađi će ujutro moći uživati u predstavi »Ne predaje se«, dok će Ivanka i Mrle u pratnji dječjeg zbora Kap pripremiti glazbeno scensku poslasticu – predstavu »Kišni razdraganci«RIJEKA  Najveći trgovački centar u Rijeci, Tower Center, protekli je tjedan proslavio svoj 13. rođendan, a posebna je zabava s modnom revijom i koncertom upriličena jučer. Događaj su najavljivali kao najveću i najzabavniju proslavu do sada te su gosti, osim shoppinga, imali priliku uživati u raznim scenskim nastupima, ali i humanitarnim akcijama.


Sve je započelo još prošlog ponedjeljka upravo u humanitarnim notama. U suradnji s udrugom »Portić« i poznatim riječkim dizajnerom Jurajem Zigmanom, Tower Center je tijekom cijeloga tjedna prodavao majice dizajnirane od strane Zigmana. Sav prihod od prodaje majice bit će doniran za podršku projekta »Tete i barbe pričalice«, odnosno za nabavku medicinske opreme, slikovnica i radnog materijala te edukaciju volontera.


Posebno su u Tower Centru ponosni na tzv. Tower box u kojem su posjetitelji u 30 sekundi mogli uloviti više od 250 nagrada i posebnih popusta.
– Jako smo zadovoljni kako je prošao rođendanski tjedan, posebno kako je proteklo darivanje posjetitelja u Tower boxu. Također je tu i humanitarna akcija s dizajnerom Jurajem Zigmanom na koju smo ponosni i čiji će prihod biti doniran udruzi »Portić« – rekla je voditeljica marketinga Tower Centra Rijeka Sanja Matić.


Tower Centar: Rođendanska torta od »tisuća« tortica / Snimio Roni BRMALJ


Tower Centar: Rođendanska torta od »tisuća« tortica / Snimio Roni BRMALJSlavlje se u petak nastavilo uz zvjezdani par – Slavka Sobina i Gabrijelu Pilić te plesnu predstavu »Zapleši«, dok je subota bila rezervirana za modnu reviju i glazbeni nastup. Posjetitelji su mogli vidjeti kreacije Juraja Zigmana, ali i modne kombinacije Towerovih zakupaca koje je također osmislio riječki dizajner, posebno za ovu prigodu.


Nakon modne revije i rezanja rođendanske torte, slavlje je koncertom zaključio Damir Kedžo.


Rođendanska proslava nastavlja se i danas. Najmlađi ujutro mogu uživati u predstavi »Ne predaje se«, dok će Ivanka i Mrle u pratnji dječjeg zbora Kap pripremiti glazbeno scensku poslasticu – predstavu »Kišni razdraganci«.


Tower Centar: Damir Kedžo zabavio je mnogobrojnu publiku / Snimio Roni BRMALJ


Tower Centar: Damir Kedžo zabavio je mnogobrojnu publiku / Snimio Roni BRMALJTower Center velikom je zabavom svojim posjetiteljima pokazao kako ih ne žele zadovoljiti samo shoppingom.


– Iza nas je 13 uspješnih godina. Uvijek smo nastojali pratiti svjetske trendove i učiniti vaš boravak ovdje ugodnijim. Želimo pokazati da je Tower Center i mjesto druženja, a ne samo mjesto shoppinga – rekla je na kraju svečanosti Maja Baković, direktorica Tower Centra.


Tower Centar: : Trebalo je biti strpljiv da se dobije komad torte / Snimio Roni BRMALJ


Tower Centar: : Trebalo je biti strpljiv da se dobije komad torte / Snimio Roni BRMALJTower Centar: Pljesak za Juraja Zigmana i njegove cure / Snimio Roni BRMALJ


Tower Centar: Pljesak za Juraja Zigmana i njegove cure / Snimio Roni BRMALJ


Tower Centar:  I dečki su prehodali pistom u Toweru / Snimio Roni BRMALJ


Tower Centar: I dečki su prehodali pistom u Toweru / Snimio Roni BRMALJ