Ekološka hrana

Drugi ovogodišnji sajam Eko Vežica u ponedjeljak s ponudom fine i zdrave hrane

Portal Novi list

Foto Facebook Eko Vežica

Foto Facebook Eko Vežica

Čeka vas puno fine i zdrave hrane, dođite i opskrbite svoje obitelji vrhunskim proizvodima te uz to podržite lokalnu ekološku proizvodnju, poručuju organizatoriDrugi ovogodišnji sajam Eko Vežica, koji se nakon pauze uslijed nepovoljnih epidemioloških okolnosti ponovo počinje održavati svakog prvog ponedjeljka u mjesecu, bit će organiziran 3. kolovoza od 17 do 20 sati na južnom platou prodajnog centra vežica na Gornjoj Vežici (ispred Brodokomerca).


Riječ je o već 29. po redu sajmu ekološke hrane u organizaciji Grupe solidarne razmjene Rijeka-istok i udruge Ekoregija Kostrena.


“Na sajmu vas čekaju certificirani ekološki proizvođači s ponudom proizvoda od mlijeka, sireva, jogurta i ostalih mliječnih proizvoda, preko brašna, tjestenina, kruha, peciva i finih pekarskih proizvoda, mesnih prerađevina, do sezonskog svježeg povrća i voća kao i prerađevina poput pekmeza, umaka, sokova, meda i ulja.
Naći će se tu i ekoloških sredstava za čišćenje. Sajam se nakon stanke uslijed nepovoljne epidemiološke situacije vraća na staro mjesto u stari termin.


Čeka vas puno fine i zdrave hrane, dođite i opskrbite svoje obitelji vrhunskim proizvodima te uz to podržite lokalnu ekološku proizvodnju!”, poručuju organizatori.