Novo mjesto za kupovinu

Druga poslovnica njemačkog lanca u Rijeci. Sutra se na Škurinjama otvara novi Kaufland

Bruna Matičić

Prisutne očekuje bogat program i razne pogodnosti, a prvih sto kupaca dobit će i prigodan darNa Škurinjama se sutra otvara novi Kaufland, a prilikom otvorenja svoje druge poslovnice u Rijeci, na adresi Osječka 39, njemački je lanac supermarketa pripremio bogat program i ponudu.


– Prisutne očekuje bogat program i razne pogodnosti, a prvih sto kupaca dobit će i prigodan dar. Osim akcija i ponuda, na sam dan otvorenja s Riječanima će od 10 ujutro zapjevati mlada pjevačica Zsa Zsa, a već 22. listopada u prijepodnevnim satima Kaufland će posjetiti Ivanka i Mrle koji će izvoditi pjesme sa svog dječjeg albuma – poručili su iz Kauflanda, dodajući da će se zabava nastaviti i tijekom vikenda prigodnim zabavnim programom za djecu, odnosno facepaintingom i nastupom klauna koji će djecu darivati balonima u obliku životinja.


Osim zabave za posjetitelje, otvorenje će imati i humanitarni karakter te će ovom prilikom trgovački lanac uručiti ček od 20 tisuća kuna lokalnoj podružnici Crvenih nosova – Klaunova doktora koji svakodnevno donose osmijeh i radost te pružaju psihosocijalnu podršku u bolnicama, staračkim domovima te ustanovama za djecu i mlade s teškoćama u razvoju.
Nova trgovina na Škurinjama druga je Kauflandova poslovnica u Rijeci, a čak 45. u Hrvatskoj, ukupne prodajne površine 2.804 četvorna metra, u kojoj je posao pronašlo 69 zaposlenika. Osim trgovine, u objektu će se u nadolazećim tjednima otvoriti i ljekarna, a građanima će na raspolaganju biti i bankomat.