PGŽ

Donesena odluka o održavanju nastave i povratku u školu za područje Primorsko-goranske županije, evo rasporeda

Portal Novi list

Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELLŽupan Zlatko Komadina donio je Odluku o organizaciji nastave na području  PGŽ temeljem zaključka Stožera civilne zaštite PGŽ donesenog na prijedlog ravnatelja osnovnih škola kojima je PGŽ osnivač te ravnatelja srednjih škola uz  mišljenje Epidemiološkog odjela Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ. 


Prema Odluci, od 1. veljače 2021. – 12. veljače 2021. godine u osnovnim  školama kojima je Primorsko-goranska županija osnivač nastava će se održavati  prema modelu A (nastava u školi), osim u OŠ Sv. Matej Viškovo koja će provoditi  nastavu prema Modelu B (mješoviti oblik nastave – dijelom u školi, dijelom na  daljinu). 


Od 1. veljače 2021 – 12. veljače 2021. godine u srednjim školama nastava  će se provoditi prema Modelu C (nastava na daljinu), izuzev učenika završnih  razreda strukovnih škola i maturanata, kao i učenika koji su obvezni obavljati  stručnu praksu u školama i kod poslodavaca te učenika umjetničkih škola  (individualna nastava) koji će provoditi nastavu prema Modelu A (nastava u  školi).