Udruga studenata CroMISC

Donacija iz akcije “Ormar ljubavi” predana Klinici za pedijatriju

P. N.

Prikupljenim sredstvima kupljeni su projektor i platno za najmlađe pacijente Zavoda za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku Klinike za pedijatriju na Kantridi 


Udruga studenata CroMISC Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci predala je u utorak, 19. srpnja donaciju prikupljenu u sklopu humanitarne akcije “Ormar ljubavi” koja je provedena u veljači ove godine. Prikupljenim sredstvima kupljeni su projektor i platno za najmlađe pacijente Zavoda za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku Klinike za pedijatriju na Kantridi, priopćeno je iz KBC-a Rijeka.


Na vrijednom daru studentima se zahvalio ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. Alen Ružić naglasivši da su pokazali socijalnu osjetljivost i osjećaj za doprinos zajednici, kao i dekan Medicinskog fakulteta prof. dr. Goran Hauser koji je izarazio ponos mladim kolegama koji su pored učenja našli vremena i za dodatni angažman te predstojnica Klinike za pedijatriju doc. dr. Iva Bilić Čače koja je udruzi uručila zahvalnicu.
Voditeljica akcije “Ormar ljubavi”, studentica Medicinskog fakulteta Angelina Krmpotić objasnila je da je akcija prodaje rabljene odjeće organizirana 18. veljače kada je prikupljeno 4000 kuna za donaciju Klinici za pedijatriju, dok je ostatak odjeće prikupljene u akciji podijeljen udruzi Depaul koja brine o beskućnicima.