Vežičke ljetne večeri

Denis&Denis i grupa Whiteheads nastavili Riječku zvečku vol. 6.

Mirna Šumberac

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj

Velik broj posjetitelja okupio se na koncertu i uz ples uživao u odličnoj atmosferi koju su priredili glazbenici. Nekolicina publike, koja nije mogla "stati" u prostor predviđen za koncert pratila ga je s obližnjih zidića

RIJEKA – Noćas je uz svirku legendarne grupe Denis&Denis i grupe Whiteheads održan drugi koncert Vežičkih ljetnih večeri: Riječka zvečka vol. 6.
Koncert je otvorila grupa Whiteheads sa svojom novom pjesmom “Ne vjeruj zvijezdama” koja se može pronaći na You Tube i Facebook stranicama.
Nakon Whiteheadsa uslijedio je nastup grupe Denis&Denis koju s Whiteheadsima spaja glazbenik Davor Tolja koji djeluje u obje grupe.

Whiteheads
Snimio: Damir Škomrlj


Velik broj posjetitelja okupio se na koncertu i uz ples uživao u odličnoj atmosferi koju su priredili glazbenici. Nekolicina publike, koja nije mogla “stati” u prostor predviđen za koncert pratila ga je s obližnjih zidića.
Volonteri na ulazu su kao i zadnji put popisivali posjetitelje, mjerili im temperaturu te vršili dezinfekciju ruku. Za gladnu i žednu publiku pobrinuo se šank beach bara Pajol i Studio food.
Organizatori ovogodišnjeg festivala su predsjednik udruge RIKUP Alen Tibljaš, vlasnik Pajol bara na Pećinama Haris Tančica i marketing koordinatorica Elena Živanović.
Idući četvrtak na istom mjestu u isto vrijeme slijedi nastup Nene Belana & Fiumensa.