Rotary klub Rijeka

BUDI TU Humanitarni spektakl Marka Tolje 8. prosinca u Zajcu, ulaznice u prodaji

Portal Novilist.hr

Marko Tolja

Marko Tolja

Koncertom u Zajcu, Marko će publici pružiti još jednu večer za pamćenje uz pjesme s prošlogodišnjeg albuma «Tišina», kao i neke od starijih hitovaProdajom ulaznica za humanitarni koncert započela je akcija Rotary kluba Rijeka Budi Tu 2019. Prihod od ulaznica namijenjen je fondu za stipendiranje mladih darovitih učenika i studenata.


Središnji dio ove lijepe humane priče je glazbeno-scenski spektakl Marka Tolje i njegovih gostiju koji će se održati u nedjelju 8. prosinca 2019. u HNK Ivana pl. Zajca u 19:30 sati.


Ulaznice za koncert mogu se kupiti na portalu www.ulaznice.hr po cijenama od 100 do 250 kuna.
Osmu godinu zaredom Rotary Club Rijeka organizira humanitarnu akciju „BUDI TU“, čiji je prihod prethodnih godina bio namijenjen uređenju i opremanju Klinike za pedijatriju KBC Rijeka.


Slijedom želje utemeljitelja Zaklade „Viktor Ružić“, posljednje dvije godine prihod akcije namijenjen je stipendiranju mladih darovitih učenika i studenata te potrebama zajednice, poput opremanja i nabavke posebne opreme za slijepu i slabovidnu djecu u Osnovnoj školi Pećine.


Klub je do sada dodijelio deset stipendija, a uz dosadašnje stipendiste, od iduće godine stipendije će dobiti još petoro darovitih učenika i studenata koje ćemo predstaviti tijekom trajanja humanitarne akcije.


Marka Tolju ne treba posebno predstavljati. Višestruki je dobitnik hrvatske diskografske nagrade Porin, a nastupao je na brojnim festivalima poput Dore, MIK-a i Zagrebfesta. Na malim ekranima gledatelji su mogli uživati u njegovim izvedbama u popularnom show-u «Zvijezde pjevaju», dok je u popularnom «Plesu sa zvijezdama» pokazao svoje golemo plesno umijeće pobijedivši u završnoj večeri.


Koncertom u Zajcu, Marko će publici pružiti još jednu večer za pamćenje uz pjesme s prošlogodišnjeg albuma «Tišina», kao i neke od starijih hitova poput «Stare dobre stvari», «Znaj», «Prva ljubav», «Sidro» i najnoviji hit-singl «Još jedan dan».