Rekreacija, kultura i edukacija

Bogate rujanske aktivnosti bakarskog Sklada

Sanja Gašpert

Slijedi ekosmotra zborova "U skladu s prirodom" u Bakru, u subotu, te "Koncert u prirodi", 29. rujna

Slijedi ekosmotra zborova "U skladu s prirodom" u Bakru, u subotu, te "Koncert u prirodi", 29. rujnaBAKAR – U organizaciji Kulturno-umjetničke udruge Sklad Bakar i Udruge Praputnjak – kulturni krajolik, održani su drugi Zborski susreti u kulturnom krajoliku, koji su okupili oko 80 zborskih pjevača, članova udruga i posjetitelja.


Nastupili su Mješoviti zbor Sklad iz Bakra, združeni zborovi KUD Sloga iz Hreljina i KUD Martin Matetić iz Jadranova, KUD Ive Jurjević iz Omišlja te međužupni zbor Bakarskog dekanata Trisagion.


– Organizatori, gosti i posjetitelji suglasni su u ocjeni da je ovakvo zborsko druženje pravi put u povezivanju i jačanju zborskih veza, ali i jačanju lokalnih zajednica – kazala je predsjednica KUU-a Sklad Dunja Vladislović.
Rujanske aktivnosti nisu gotove, slijedi ekosmotra zborova “U skladu s prirodom” u Bakru, u subotu, te “Koncert u prirodi”, 29. rujna. Sve završava akcijom uređenja šetnice uz Potok, u sklopu koje će se posaditi sadnice koje su zborovi donirali na smotri.