Javna poruka

Antivakseri porukama zatrpali gradonačelnika Kastva. Evo što je Mostarac odgovorio internet ratnicima

Portal Novi list

Matej Mostarac / Foto Vedran Karuza

Matej Mostarac / Foto Vedran Karuza

Svi želimo stari život bez ograničenja i svima nam fali normalna svakodnevica no put do toga je očito duži i teži nego smo isprva mislili ali, optimističan kakav jesam, vjerujem da smo ipak prevalili veći dio puta i da idemo prema boljem.", napisao je gradonačelnik Kastva“Budi faca… Budi pravi… Prestanite podržavati pandemiju… Ukinite mjere nelegalnog stožera… Vi imate moć zaustaviti ovo… Samo se vi cijepite s bućkurišem… Odbij poslušnost… i tako….
Mail mi je zatrpan porukama koje imaju samo naslov, a šalju ih Slobodna Mama, Mate, Biba, Rada, Andrija, Jadranka, Ana i još hrpa lažnih adresa.


Isto je i drugim kolegicama i kolegama jer je to očito akcija Internet ratnika.


E, pa dragi ljudi, imate pravo na svoje mišljenje ali dozvolite da i drugi imaju pravo na svoje mišljenje i ne zatrpavaju vam mailove uvjeravajući vas u suprotno.
I da ne odgovaram svakom posebno – ja sam se cijepio!


Mi ćemo danas početi planirati ovogodišnju Belu nedeju u raznim varijantama kojima ćemo se prilagođavati epidemiološkim mjerama i nadajući se da se najavljivani novi val ipak neće razviti.


Svi želimo stari život bez ograničenja i svima nam fali normalna svakodnevica no put do toga je očito duži i teži nego smo isprva mislili ali, optimističan kakav jesam, vjerujem da smo ipak prevalili veći dio puta i da idemo prema boljem”, napisao je gradonačelnik Kastva.