Svečani doček

Ambasadori našega kraja: Zlatko Komadina primio Roberta Ferlina i Marija Lipovšeka Battifiacu

Edita Burburan

Snimio Mateo LEVAK

Snimio Mateo LEVAK

Uz prigodnu zdravicu župan je još jednom zahvalio uspješnom dvojcu na pobjedi dodijelivši im etiketu pravih ambasadora u promociji našega krajaRIJEKA – U sjedištu Primorsko-goranske županije župan Zlatko Komadina čestitao je pobjednicima desete sezone natjecanja »Zvijezde pjevaju« Robertu Ferlinu i Mariju Lipovšeku Battifiaci, koji su svojim sudjelovanjem u natjecanju promovirali kraj iz kojeg dolaze. Na prijemu su prisutni bili i autori pjesme »Del tebe« Robert Grubišić te Zlatan Marunić, također djelatnici Primorsko-goranske županije, pa je ovo bila ujedno i prigoda za malo intimno slavlje cijelog autorskog tima.


U srdačnom okruženju uz prigodnu zdravicu župan je još jednom zahvalio uspješnom dvojcu na pobjedi dodijelivši im etiketu pravih ambasadora u promociji našega kraja. Pjesma čije je stihove napisao Zlatan Marunić postala je himnom ovog kraja, zbog čega je i bila izbor pjevačkog dvojca:


– Želio sam baš da otpjevamo ovu pjesmu, jer ona nam je svima u srcu, a i publika je voli – kazao je Mario Lipovšek i našalio se kako su u startu imali loš rejting, s obzirom na to da su obojica radijski voditelji i u odnosu na konkurenciju, smatrao je i sam kako im pobjeda nije izgledna.


 Robert Ferlin i Marijo Lipovšek Battifiaca na prijemu kod župana / Foto MATEO LEVAK

Robert Ferlin i Marijo Lipovšek Battifiaca na prijemu kod župana / Foto MATEO LEVAK

– U sve smo ušli najprije iz zabave, kao dva zaigrana klinca, uz želju da promoviramo nešto iz našeg kraja. Mario je hodajući jubox, ali zaista smo mislili da nakon četvrtog kruga više ne možemo postići. Dolazak Duška Jeličića u studio i njegove suze bili su svojevrsna ekstaza, a ja se samo još mogu zahvaliti Mariju na strpljenju koje je imao dok smo zajedno radili pjesmu – izjavio je kratko voditelj Radija Rijeke Robert Ferlin zahvalivši se svim glasačima na podršci.Pobjednicima su u znak zahvale uručeni prigodni darovi – Frankopanska torta i pjenušac, te mali suvenir kao podsjetnik na ovu glazbenu pobjedu, a uz prigodnu zdravicu župan se još jednom zahvalio pobjednicima na ovako originalnoj turističkoj pozivnici za posjet našem kraju.


Snimio Mateo LEVAK

Snimio Mateo LEVAK