Za 60. obljetnicu

Akcija Gradske knjižnice Rijeka: U petak svima prepolovljena članarina

Ingrid Šestan Kučić

Ilustracija Gradska knjižnica Rijeka

Ilustracija Gradska knjižnica Rijeka

Svim građanima bit će omogućeno upisati ili obnoviti članstvo pred istekom u Gradskoj knjižnici za simboličnih 26,37 kunaPovodom 60. obljetnice djelovanja Gradska knjižnica Rijeka u petak, 9. prosinca prepolovit će svoju članarinu.


Svim građanima bit će omogućeno upisati ili obnoviti članstvo pred istekom u Gradskoj knjižnici za simboličnih 26,37 kuna.


Upis i obnova članstva mogu se izvršiti u svim odjelima i ograncima Knjižnice, a sve će lokacije taj dan raditi od 8 do 19,30 sati.
Pri upisu potrebno je ispuniti upisnicu koja za mlađe od 16 godina mora biti potpisana i od strane roditelja, a zbog jednostavnosti preporučuje se preuzimanje potrebne upisnice s web stranice.


Plaćanja je moguće izvršiti gotovinski i kartično, a preporučuje se kartično. Upis je moguće izvršiti i online putem Rijeka City Card portala.


Iskaznica vrijedi na svim lokacijama tako da nije važno mjesto na kojem se vrši učlanjenje, jer se korisnik uz nju može neometano koristiti cijelom mrežu Gradske knjižnice Rijeka.


Iz Knjižnice poručuju da akcije ovog tipa imaju prvenstveno cilj dodatno skrenuti pažnju na čitalačku kulturu, užitak čitanja, kreativnosti i mogućnosti koje pruža Gradska knjižnica Rijeka.


Ujedno, ovo je i mala zahvala za svo strpljenje tijekom ovogodišnjih zatvaranja Središnjeg odjela Filodrammatica i Palača Modello koji su prolazili pripreme za selidbu u novu knjižnicu u kompleksu ‘Benčić’.