Kazališne čarolije

Advent u “Zajčiću”: Riječko kazalište sprema jedinstvenu blagdansku čaroliju za najmlađe

Portal Novi list

Ilustracija HNK Ivan pl. Zajc

Ilustracija HNK Ivan pl. Zajc

Tijekom dva subotnja prijepodneva, 10. i 17. prosinca 2022. od 11 sati, mališani će moći otkrivati kazališne čarolije Galerije “Zajc” uz stručno vodstvoAdventsko doba u “Zajcu” uvijek je posebno čarobno, a uz naslove koji su tradicionalno na programu u predblagdanske dane, ovoga prosinca pripremili su i poseban program za one koji se najviše raduju božićnoj čaroliji, za najmlađe.


Tako će tijekom dva subotnja prijepodneva, 10. i 17. prosinca 2022. od 11 sati, mališani moći otkrivati kazališne čarolije Galerije “Zajc” uz stručno vodstvo.


Moći će isprobati kazališne krune i šešire ili pak sjesti na prijestolje usred Šume Striborove, i još puno toga što je moguće jedino u kazalištu koje je samo po sebi čarolija i igra.
Potom će moći uživati u nastupu polaznica i polaznika dramskog i baletno-plesnog studija Riječkoga kazališta mladih “Kamov”.


U subotu 10. prosinca izvest će za njih šarmantni “Valcer cvijeća” iz blagdanskoga baletnog klasika “Orašar”, a 17. prosinca odabrane dijelove predstave za djecu “Dvije tisuće četiristo sedamdeset sekundi”, ozbiljno neozbiljne ili neozbiljno ozbiljne priče o kazalištu i njegovim posebnostima.


“Ulaznice za program „Advent u Zajčiću“ nabavite po popularnim cijenama. Obradujte svoje najmlađe originalnim blagdanskim poklonom!”, poručuju iz HNK Ivan pl. Zajc.