Mjesec dana Mediterana

Valamar u svom camping resortu na Krku nudi zimovanje za “digitalne nomade”

Mladen Trinajstić

Foto Valamar

Foto Valamar

Premium resort kamp Ježevac u Krku, kao i Istra u Poreču, ove će zime prvi put nuditi uslugu najma svojih izvrsno opremljenih mobilnih kućica za boravak od minimalno mjesec dana, što je idealno za sve koji rade online te žele privremeno zamijeniti lokaciju svojih ureda ili kućaValamar je od ove godine u svoju ponudu uvrstio uslugu najma smještaja za dulji boravak (od minimalno mjesec dana), koja vrijedi za razdoblje do 31. ožujka iduće godine. Posebna ponuda duljeg boravka, odnosno svojevrsnog »zimovanja«, doznajemo od predstavnika te turističke kompanije, može se iskoristiti u dva Valamarova kamping ljetovališta koja će biti otvorena tijekom cijele godine.


Osim Istra Premium Camping Resorta u Poreču, i Ježevac Premium Camping Resort – s četiri zvjezdice kategorizirani kamp u gradu Krku, tako će ove zime, po prvi put u svojoj dugoj povijesti, raditi u cjelogodišnjem režimu.


Usluga najma mobilnih kućica za dulji boravak u Valamarovim kamping ljetovalištima idealna je za sve goste koji žele promijeniti trenutnu lokaciju svojih ureda i sebi ili svojim zaposlenicima omogućiti rad u prirodi, s brzom internetskom vezom i ostalim pogodnostima koje nude izvrsno opremljene mobilne kućice tih dvaju kampova, ističu u svojoj najavi ovog i više no zanimljivog, ali i ambicioznog poslovnog iskoraka predstavnici tvrtke koja je, naravno u sezoni, kroz svoje smještajne kapacitete na otoku Krku još prisutna i u Baški te u Staroj Baški.


Privlačna cijena
Kako dodaju iz Valamara, nova je usluga namijenjena i gostima, odnosno obiteljima s djecom koje se žele odmoriti i na neko vrijeme svoj dom zamijeniti onim privremenim, u prirodi. Uživanje u cjelogodišnjoj ponudi krčkog i porečkog kampa trebala bi omogućiti i njihova sadržajima bogata ponuda, unutar koje se oba kamperska resorta mogu pohvaliti nizom »premium obiteljskih sadržaja« za odrasle i djecu, uključujući Maro klub programe prilagođene različitim uzrastima.


– Dulji boravak u Valamarovim kamping ljetovalištima idealan je ne samo za goste koji se žele odmoriti, već i za kompanije koje svojim zaposlenicima žele pružiti mogućnost premještanja ureda i boravak u prirodi, uz more, i to tijekom cijele ove jeseni ali i zime, poručio je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamaru.


Kada, uz sve usluge i pogodnosti koje osiguravamo gostima, dodamo i odličnu cijenu paketa smještaja koja se kreće već od 450 eura mjesečno, vjerujemo da će gosti prepoznati odličnu priliku za dugoročni boravak na moru, zaključio je Radoš.


Dostava hrane


Ova nova Valamarova ponuda odgovor je na sve izraženiji trend u Europi i svijetu, koji se odnosi na sve veću zastupljenost tzv. digitalnih nomada koji promoviraju novi način rada i života i koji bi, ocjenjuju u Valamaru, upravo u krčkom ili pak porečkom kampu mogli pronaći zanimljivo i atraktivno mjesto svog privremenog boravka.


Goste koji se odluče dulji period tijekom ove jeseni ili pak nadolazeće zime provesti u krčkom Ježevac Premium Camping Resortu očekuju i mogućnosti rekreacije na višenamjenskom sportskom igralištu, kao i bogati sadržaji u multimedia game loungeu – zabavnoj zoni s videoigricama, nastavljaju otočni hotelijeri.


Predstavnici Valamara nisu zaboravili podsjetiti i da je gostima njihovih »cjelogodišnjih« kampova na raspolaganju mogućnost korištenja online trgovine Valfresco Direkt, s besplatnom dostavom hrane, gotovih i polugotovih jela, svježih namirnica i kućanskih potrepština, zbog čega svi koji se ondje odluče iskoristiti mogućnosti dugotrajnijeg boravljenja neće čak morati odlaziti niti u nabavku namirnica. A s obzirom da su oba kampa »pet friendly«, njihovi će ovozimski gosti u svoje nove, privremene domove moći dovoditi i svoje kućne ljubimce.