Najavljeno

U Krku radionica o pripremi za prijavu na natječaj za potpore u poljoprivredi

Mladen Trinajstić

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran KaruzaU zajedničkoj organizaciji predstavnika LAG-a Kvarnerski otoci i Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije, u Krku će uskoro biti održana radionica pod nazivom Priprema za prijavu na natječaj za potpore u poljoprivredi.


Radionica će, najavljuju njeni organizatori, obuhvatiti teme vezane uz Pravilnik o provedbi intervencija u poljoprivredi iz Strateškog plana zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske za razdoblje od 2023. – 2027. godine.


A tim se Pravilnikom, doznajemo od domaćina skorašnjeg skupa, utvrđuje i regulira provedba “intervencija” povezanih s korištenjem obnovljivih izvora energije, potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju, potpora za ulaganja u preradu poljoprivrednih proizvoda kao i potpora malim poljoprivrednicima.
Polaznici radionice doznati će mnoštvo zanimljivih i potencijalno im vrlo korisnih informacija o pravilima i uvjetima prijave za potpore u poljoprivredi, s namjerom maksimalnog iskorištavanja prilika koje donosi predmetni natječaj.


Radioničko okupljanje će, naglašavaju predstavnici LAG-a, polaznicima i sudionicima pružiti jasne smjernice i informacije o dokumentaciji koja će im biti nužna za uspješnu prijavu.


Radionica “Priprema za prijavu na natječaj za potpore u poljoprivredi” održat će se u četvrtak, 14. prosinca 2023. godine, u Maloj vijećnici Grada Krka, s početkom u 12 sati.


Za sudjelovanje se potrebno prethodno prijaviti, i to najkasnije do srijede, 13. prosinca, mailom na: [email protected] ili telefonom, na 099 805 5011.