Novčana pomoć

Krčki umirovljenici stariji od 80 godina dobit će božićnice od 200 kuna

Mladen Trinajstić

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Foto: Emica Elvedji/PIXSELLKRK – Temeljem zaključka krčkog gradonačelnika Darija Vasilića, svim umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Krka s navršenih 80 godina, a koji nisu korisnici doma za starije osobe te članovi niti jedne udruge umirovljenika, upućen je poziv da se nedležnim službama krčke Gradske uprave prijave radi dodjele »božićnice«.


Spomenuta novčana potpora, koja se u povodu predstojećeg blagdana već tradicionalno isplaćuje starijim žiteljima tog otočnog grada i ovog će puta iznositi dvije stotine kuna, a da bi je dobili, umirovljenici koji nisu članovi njihovih udruženja (posredstvom kojih se takve potpore također isplaćuju), svoje božićnice trebaju zatražiti kod predstavnika Odsjeka za društvene djelatnosti Grada Krka.


Prijave će se, doznajemo u Gradu, zaprimati putem elektroničke pošte, dostavom osobnih podataka (koji uključuju: ime i prezime, mjesto i adresu prebivališta, datum rođenja te OIB) na e-mail adresu: [email protected] Umirovljenici stariji od 80 godina moći će se također prijavljivati i telefonom na 051/401-120 ili pismenim putem, dostavom traženih podataka u pisarnicu Grada Krka (I. kat, soba 27, Trg bana Josipa Jelačića 2).
Navedeni iznos potom će se poštanskom uplatnicom uputiti na adresu prebivališta podnositelja zahtjeva, s time da se zahtjevi zaprimaju do 31. prosinca ove godine.