Simpatična priča

Publika u Krasu upoznala dio riječkih Agenata, pri kraju snimanje novog nastavka filmskog serijala

Portal Novi list

Denis Brizić tijekom snimanja scena novog nastavka filmskog serijala o Agentu 010 / Foto Udruga Spirit

Denis Brizić tijekom snimanja scena novog nastavka filmskog serijala o Agentu 010 / Foto Udruga Spirit

Svoj obol dao je i Denis Brizić, a premijera novog filma o Agentu 010 se očekuje na jesen u HKD-u na SušakuProteklih dana Udruga Spirit nastavila je s djelovanjima u procesu stvaranja zanimljive filmske priče oko simpatičnih riječkih Tajnih Agenata.


U petak su znatiželjni koji su se odazvali na projekciju u Krasu na otoku Krku imali prilike upoznati dio glumačke ekipe i pogledati sva tri filma.


Veliki aplauz i brojna pitanja


Atmosfera je bila odlična, a prostor ispred doma u Krasu idealan za ovakvu priredbu, kao i konačno lijepo vrijeme.

Veliki aplauz i brojna znatiželjna pitanja oduševljene publike uslijedila su nakon projekcije, a organizatori su se simpatično ispričali publici što nisu došli svi mladi glumci, jer osim glumačke ganjaju i sportsku karijeru.


Naime, Dorian i Dora su paraboćari te su ovog vikenda putovali na takmičenje u Zagreb, da bi već slijedećeg tjedna put Češke. Sretno im!No to nije spriječilo drugi dio ekipe da ostvari još jedno snimanje uz novog zanimljivog gosta.


Brizićev štand


Ovog puta ekipi Agenata pridružio se Denis Brizić, glumac HNK Ivana pl. Zajca, u ulozi prodavača voća i povrća na Zametskoj placi.Spontano snimanje izazvalo je interes kod prolaznika i kupaca, ali i simpatije kod svih okolnih prodavača, koji su rado pomogli u stvaranju Brizičevog štanda i posudili mu robu, na čemu se ekipa iz Spirita zahvaljuje.


Denis je vrlo gorljivo prionuo u scenu, nije uspio ništa prodati, ali je zato vidljivo uživao u ulozi pričljivog trgovca, i svi jedva čekamo da se film tijekom ljeta smontira i dovrši.


Uhvatili se “vrućeg krumpira”


Snimanje je pri kraju, čeka nas još nekoliko kratkih popunjavanja radnje, a premijera se očekuje na jesen u HKD-u na Sušaku.Ovog puta Agenti su se uhvatili “vrućeg krumpira” odlazaka u emigraciju, raznih intriga i zapleta vezanih za to, a osim Brizića, učestvovali su u snimanju i Enis Bašlagić, ekipa broda Otac Roko iz Krka, Streličari i ekipa iz Kreativnog Krka.Naravno, popisu gostiju ovdje nije kraj (tajne!). Projekciju u Krasu podržala je TZO Dobrinj, a snimanje filma Grad Rijeka.


Ukoliko želite pogledati film ili donacijom podržati ovaj projekt kontaktirajte Spiritovce putem www spirit-ri.hr.