Rješavanje problema vezova

Potisani ugovori za postavljanje pontona u novaljskoj luci

Marin Smolčić

Novalja / Foto M. SMOLČIĆ

Novalja / Foto M. SMOLČIĆ

Izgradnja pontona  u režiji Lučke uprave Novalja tek je jedan od mnogih priobalnih infrastrukturnih projekata koji imaju za cilj povećanu funkcionalnost ove luke 


 


NOVALJA Potpisivanjem  Ugovora o javnoj nabavi za postavljanje pontona u luci Novalja započelo je rješavanje dugogodišnjem problema Lučke uprave Novalja zbog pomanjkanja vezova za manje brodice.  Potpisnici Ugovora su bili  v.d. ravnatelj Lučke uprave Novalja Igor Vidas i direktor tvrtke „Marinetek Adriatic“ d.o.o.iz Šibenika Boris Mikšić. Svečanom potpisivanju Ugovora nazočio je i predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Novalja Aleksij Škunca.
 


Izgradnja pontona  u režiji Lučke uprave Novalja tek je jedan od mnogih priobalnih infrastrukturnih projekata koji imaju za cilj povećanu funkcionalnost ove luke. Kako nam j rekao v.d. ravnatelj Lučke uprave Novalja Igor Vidas  radovi  temeljem ugovora izvodili bi se  u dvije faze. 


-Prva faza u vrijednosti 4.378.314,50 kn s PDV-om te druga faza 2.870.530,05 kn s PDV-om. Ukupna vrijednost radova koje smo sklopili s ponuditeljem iznosi 7.248.844,55 kn s PDV-om. Postavljanje pontona u luci Novalja prvi je korak u rješavanju problema nedostatka komunalnih vezova za potrebe njihovih korisnika u Novalji.


Ovo prigodom bih istaknuo sverdnu i stalnu pomoć koju nam  u svim segmentima našega rada i poslovnja ukazuje resorno Ministarstvo na čelu s ministrom Olegom Butkovićem, kao i   župan ličko-senjski Ernest Petry i predsjednik Županijske skupštine Ličko-senjske  županije Marijan Kustić, zaključio je Igor Vidas iz Lučke uprave Novalja.