Luka Faflja

Podjelom koktela najboljeg barmena Hrvatske prikupljeno 969 Eura za Udrugu Pinokio

Hrvoje Hodak

Foto Hrvoje Hodak

Foto Hrvoje Hodak

U ove dvije svečane prigode, pripremilo se i podijelilo preko 500 koktelaU sklopu programa “Najljepšeg otočnog adventa”, na “Badnje jutro” i “U susret Silvestrovu”, Rabljani i njihovi gosti imali su priilku uživati u raznovrsnom zabavnom programu, kvalitetnoj gastro ponudi, ali isto tako i u najboljem koktelu u Hrvatskoj, kreaciji najboljeg barmena Hrvatske u 2022. godini, Luke Faflje, pod nazivom “Mirisi, zlato i tamjan”.


Na prijedlog idejnih začetnika ove akcije, Luke Faflje i Denisa Španjola, odlučeno je da se u sklopu ove adventske prezentacije najboljeg koktela u Hrvatskoj, napravi i dobro djelo.


Foto Hrvoje Hodak
Tako su barmeni okupljeni oko Luke i Denisa, odlučili da će se prilikom podjele koktela prikupljati dobrovoljni prilozi za Udrugu Pinokio Rab – djeca s invaliditetom i teškoćama u razvoju.


U ove dvije svečane prigode, pripremilo se i podijelilo preko 500 koktela. Ukupno je prikupljeno 7.300,95 kn ili 969,00 Eura. Sav iznos biti će uplaćen na račun Udruge Pinokio Rab.


Foto Hrvoje Hodak


Kao i čitav program Najljepšeg otočnog adventa i ovu akciju su podržali i sponzorirali nabavkom potrebnih napitaka za pripremu koktela, Grad Rab, POU Rab i TZ Grada Raba.