Mali Lošinj

Otvoren “Advent na Lošinju”: Zabavni program uz šest ugostiteljskih kućica

Bojan Purić

Na trgu je postavljen šator s pozornicom te šest ugostiteljskih kućica / Foto Bojan Purić

Na trgu je postavljen šator s pozornicom te šest ugostiteljskih kućica / Foto Bojan Purić

U prizemlju Muzeja Apoksiomena postavljeni su stilizirani brodići, koji će biti izlicitirani na dobrotvornoj aukcijiOtvoren je program »Advent na Lošinju« u organizaciji Društva Naša djeca Mali Lošinj, isprepleten s ugostiteljskom ponudom i zabavnim programima pod velikom nadstrešnicom u režiji Turističke zajednice i Grada Malog Lošinja.


U prizemlju Muzeja Apoksiomena postavljeni su stilizirani brodići, ukrašeni od brojnih sudionika, pojedinačnih i kolektivnih, a 21. prosinca bit će izlicitirani na dobrotvornoj aukciji, s koje će novac biti upućen Osnovnoj školi Marija Martinolića za nabavku garderobnih ormarića, Nerezinama za dovršetak opremanja vrtićko-školskog igrališta te Udruzi roditelja djece s teškoćama u razvoju »Ruka u ruci« za nabavku didaktičke opreme.


Pod šatorom na Trgu RH radi šest ugostiteljskih kućica, a iz večeri u večer ovdje se održavaju glazbeno-scenski programi, s planiranom kulminacijom u noći dočeka Nove godine uz vokaliste iz popularne televizijske emisije A strana.
Kućice će biti otvorene do 6. siječnja.