Upućen poziv

Općina Punat nabavlja sadnice voćaka

Mladen Trinajstić

Foto Srecko Niketic/PIXSELL

Foto Srecko Niketic/PIXSELLOpćina Punat je u suradnji s Centrom za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije u postupku nabave sadnica voćaka.


Stoga je od predstavnika puntarske lokalne uprave žiteljima naselja s područja te krčke Općine ovih dana upućen poziv da se, ukoliko su naravno zainteresirani za sadnju voćaka, jave predstavnicima mjerodavnih općinskih službi.


Mještani s uredno prijavljenim prebivalištem na području Općine Punat sve do 29. veljače ove godine mogu se tako prijaviti i iskazati svoj interes za nabavom sadnica trešanja, višanja, šljiva, nara, mandarina, ogrozda, kupina, mušmula, planika i žižula.
Sve one koji imaju interes za sadnju nekih drugih sorti općinari također pozivaju da se prijave, kako bi temeljem njihova interesa ispitali mogućnost nabave i takvih sadnica.


Kako doznajemo od predstavnika Općine Punat, prijave se primaju posredstvom elektroničke pošte, slanjem poruke na adresu [email protected].


Dodajmo i da je podjela voćaka nabavljenih po ovom programu suradnje lokalne uprave sa spomenutom županijskom ustanovom planirana etapno, u periodu od kraja ožujka pa do početka travnja.