Početak sezone

Lošinjski hoteli Alhambra i Bellevue otvaraju vrata za Uskrs

Alenka Juričić Bukarica

Hotel Alhambra

Hotel AlhambraMALI LOŠINJ – Boutique Hotel Alhambra i hotel Bellevue nakon zimskih mjeseci ponovo otvaraju svoja vrata za Uskrs te na taj način i službeno počinju novu turističku sezonu.


Raskošnom uskrsnom ponudom, s Michelinovim potpisom, ističe se Boutique Hotel Alhambra koji će u trodnevnom programu od 7. do 10. travnja goste dočekati gala večerom te vinskom ponudom od više od 660 vrhunskih etiketa. I hotel Bellevue od 6. do 10. travnja goste očekuje bogatim programom, najavili su u Lošinj Hotels&Villas.


Boutique Hotel Alhambra ovog Uskrsa gostima će ponuditi Blistavi Uskrs u okviru čega će, uz ostalo, gosti moći uživati u delicijama talentiranog mladog chefa Michaela Gollenza. Uskrsna čarolija u hotelu Bellevue dobiva nastavak i ove godine, a u ovom hotelu će za gurmansko putovanje Dalekim istokom biti zadužen svjetski priznati chef Orhan Cakiroglu.
Uskrs za one najmlađe osigurat će Kids’ Club hotela Bellevue, u kojem će zabava uz razne igre i radionice trajati tijekom čitavog vikenda.