Boutique Hotel Alhambra

Lošinjski hotel dovodi čuvenog chefa. Posjeduje dvije Michelinove zvjezdice i čak 18 Gault&Millau kulinarskih kapica

Alenka Juričić Bukarica

U okviru glamuroznog programa Spring Rendezvous, uz maestralne kreacije chefa u LH&V-u pripremaju gala večeru pod zvijezdama na terasi a la carte restorana Alfred Keller te Mystery Dinner na tajnoj lokacijiMALI LOŠINJ – Lošinjski Boutique Hotel Alhambra predstavit će tijekom svibnja svojim gostima gostujućega chefa Christiana Kuchlera, nagrađenoga dvjema Michelinovim zvjezdicama i s čak 18 Gault&Millau kulinarskih kapica.


Uz to, predstavit će i ekskluzivni novi koncept s potpisom jedne od vodećih međunarodnih konzultantica za spa i wellness Melisse Mettler, javili su iz tvrtke Lošinj Hotels&Villas.


– Tijekom svoje karijere chef Kuchler radio je u restoranima diljem Europe, a jedno od najimpresivnijih razdoblja proživio je radeći u pariškom restoranu Plaza Athénée. U okviru glamuroznog programa Spring Rendezvous, uz maestralne kreacije chefa u LH&V-u pripremaju gala večeru pod zvijezdama na terasi a la carte restorana Alfred Keller te Mystery Dinner na tajnoj lokaciji.
SPA i wellness direktorica Melissa Mettler osmislila je pak novi koncept u spa zoni Cube Spa Alhambra, koji se temelji na prirodnom nasljeđu otoka. Uključuje ljekovite terapije i spa tretmane, ceremoniju čaja uz uživanje u bogatstvu lokalnoga bilja te masažu s povezom na očima uz taktove Bečke filharmonije…