Zabava za starije i bolesne

Crveni nosovi posjetili specijalnu bolnicu Insula i Dom za starije u Rabu

Hrvoje HodakRAB – Crveni nosovi – klaunovidoktori prošlog su tjedna priredili pravu feštu za pacijente i djelatnike Županijske specijalne bolnice Insula, a razveselili su i stanare Doma za starije u Rabu.


Niti nekoliko minuta nakon početka nastupa crvenonosnog glazbenog sastava »Ni neki bend« u Županijskoj specijalnoj bolnici Insula svi su veselo pljeskali i pjevali uz evergreene te ih nisu puštali da stanu niti nakon više od sat vremena koncerta. Jedan bis, pa drugi, pa treći…


Crveni nosovi ovom su prigodom prvi put posjetili i Dom za starije u Rabu, te su i tamo, na radost stanara i djelatnika doma, izveli predstavu uz puno svirke, pjevanja i plesanja. Ovakva događanja uistinu čine srca punima i tjeraju osmijeh na lica, što je posebno bitno kako za pacijente Županijske specijalne bolnice Insula, tako i za stanare Doma za starije u Rabu, kojima ovakva događanju znače uistinu mnogo.
I iz Županijske specijalne bolnice Insula i iz Doma za starije stižu zahvale Crvenim nosovima, odnosno njihovom crvenonosnom glazbenom sastavu »Ni neki bend« na posjetu i na tome što su svima dan učinili posebnim, u nadi da će se vrlo brzo ponovo vratiti na Otok sreće.